*** Tanfolyamkezdés 2024 *** LIJAK, Húsvét márc. 29 - ápr. 1. *** MACEDÓNIA, május 14-20. ***                                             ***  BASSANO del Grappa ;), április 17-21.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 


Tandemrepülés


...hogy madártávlatból szemlélhesd a világot...





JELENTKEZZ MOST!



Mindenki számára fontos az első benyomás. A tandem siklóernyőzés segítségével az első páholyból élvezheted ezt a csodálatos élményt.

Sokan nem biztosak magukban, hogy vajon az élményen túl nem félelmetes-e a repülés. Nos, hogy ezt mindenki megtapasztalhassa, na és persze hogy mi a kétségeket eloszlathassuk, remek lehetőséget nyújt siklóernyős tandemrepülési szolgáltatásunk. Utasaink profi pilóták vezetésével, a lehető legnagyobb biztonságban érezve magukat nézhetnek szembe a felülről kitáruló világgal és önmagukkal…

Ha azonban azzal kacérkodsz, hogy szeretnél megtanulni siklóernyőzni, akkor próbaként inkább a Szárnybontogató Napokat ajánljuk, ami 2+ X nap alatt szinte minden felmerülő kérdésedre választ ad, ahol első kézből tapasztalhatod meg az ernyőkezelést, és amely segít eldönteni, hogy fellobbanó lelkesedésről vagy igazi szerelemről van szó.

A Fly Away Team tevékenységi engedélyeinek megtekintéséhez KATT IDE

Helyszín, időtartam  

A siklóernyőzés erősen időjárásfüggő sport, így döntően az adott nap időjárási viszonyai, széliránya határozza meg, hogy a lehetséges starthelyek közül melyik helyszínre megyünk.

A repülés időtartama az időjárási körülményektől és a tereptől függ. A tandemrepülést azokra a napokra igyekszünk időzíteni, amikor valószínűsíteni tudjuk, hogy a lesikláson túl lejtőszél vagy termikek segítségével hosszabb ideig is 302 Found

Found

The document has moved here.

a levegőben tudunk maradni.
Ahhoz, hogy a repülés a legnagyobb élményt nyújtsa és tandempilótánk a legoptimálisabb startidőpontot választhassa ki, előfordulhat, hogy a starthelyen várni kell. Hozz magaddal jó adag türelmet, nyitottságot, érdeklődést és szívd magadba a természet illatát!

Az előre egyeztetett időpont előtt egy-két nappal visszajelzést küldünk a friss meteorológiai előrejelzések függvényében. A nap alkalmasságának megítélése kizárólag tandem pilótánk hatásköre, mert ehhez komoly szakmai tapasztalat szükséges (számunkra nem feltétlenül a strandidő az ideális!) A siklóernyőzéshez nem megfelelő időjárás esetén másik időpontot adunk.

Vállalunk tandemrepülést csörlésből is. Ez a startmód kevésbé kiszolgáltatott az Időjárásnak (széliránynak), nem kell előtte hegyet mászni (bizonyos starthelyeknél bizony kell!) és a csörlőkötelet sokkal nagyobb magasságon tudjuk leoldani, mint hazán
k legnagyobb szintkülönbségű hegyi starthelye ;-)

Általában Budapest környékén (kb. 60 km-es körzetében) repülünk. A legbiztosabb repülést (időtartam, magasság, kevesebb várakozás) a csörlős start garantálja, melyt többnyire a Kartali-csörlőpályán vagy a Jobbágyi-csörlőpályán szervezünk. Ha egy bizonyos időszakban rugalmasan tudsz alkalmazkodni az Időjáráshoz, akkor repülhetünk hegyről is. A hivatalos starthelyek közül jellemzően Óbuda, Újlaki-hegy, Csolnok, Tardos jöhet szóba.

Ezt a programunkat ajánljuk még születésnapi meglepetésként is.

Természetesen itt is előzetes időpont egyeztetésre van szükség.



 Amit hozz magaddal  

- kirándulóöltözet (hosszúnadrág, hosszú ujjú felső), magasszárú bakancs,

- fényképezőgép az emlékek megörökítésére,
- elemózsia és innivaló (bőségesen!)


az első repülés élményeMennyiben extrém sport a siklóernyőzés? 

A siklóernyőzés nem azért extrém sport, mert extrém módon veszélyes lenne, hanem mert extrém, a hétköznapi világunktól meglehetősen eltérő közegben zajlik.
Nagy tapasztalattal bíró profi pilótáink, korszerű, korrekt műszaki állapotú felszereléseink és a szabályok betartása garantálják, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban élvezheti a repülés élményét. A kockázat azonban a siklóernyőzésnél sem zárható ki tökéletesen - ahogyan például a lovaglás, a síelés, a focizás vagy a közúti közlekedés esetében sem.

Kérjük olvassa el felelősségvállalási tájékoztatónkat!


tandemrepülés Mennyibe kerül egy tandemrepülés? 

A tandemrepülés díja 35.000.- Ft 

A motorral / trájkkal történő repülés a technikai sportok szerelmeseinek nyújt felejthetetlen élményt. Nem mellékes az sem, hogy az időtartam repülést a motor garantálja, nem kell csupán a felszálló légáramlatokra (termikek, lejtőszél) hagyatkoznunk.
Súlyhatár motoros trájk esetében: 95 kg

Motoros / trájkos tandemrepülés (20 perc) díja 35.000.-Ft

Motoros / trájkos tandemrepülés (40 perc) díja 45.000.-Ft

Ha a tandemrepülés után úgy határozol, hogy velünk maradsz és megtanulsz siklóernyőzni, akkor ajánljuk neked pilóta tanfolyamunkat.
Amennyiben 1 hónapon belül bejelentkezel a tanfolyamra, a befizetett díj 50%-át beszámítjuk tanfolyamunkba.



KLIKK IDE, ha meg szeretnél nézni egy kedvcsináló filmet!