Payday loans
             ***   TRIBALJ, Mindenszentek, november 1-4.   ***   MONACO, biztonságtechnika, január 12-19.   ***                           ***    Kezdj ősszel tanfolyamot!    ***   Fly Away előadássorozat 2018-19.    *** English *** Deutsch *** 

Kedvcsináló nap

1 napos kedvcsináló program földi ernyőkezelési gyakorlatokkal és egy tandemes lesiklással

Tavasztól őszig rengeteg hétvégén és hétköznap kipróbálhatod a siklóernyőzést a Fly Away csapatával

(előzetes bejelentkezés szükséges a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, megadott dátumokon tudunk lehetőséget adni!) 

KATT IDE az időpontokhoz!


„Kipróbálnám, de nem tudom, hogy aztán akarom-e, merem-e…?”        

Ugye milyen sok emberben felötlik a kétség, amikor a siklóernyőzésről kérdezik? Kedvcsináló napunkat elsősorban azoknak ajánljuk akik némi ízelítőt szeretnének kapni a siklóernyőzésből és persze nem utolsósorban feleletet erre a gyakori kérdésre.

A Fly Away Team tevékenységi engedélyeinek megtekinté
séhez KATT IDE

kupolázás A nap egyik felében megismerkedhetsz a siklóernyőzéshez használt felszerelésekkel. Utána - természetesen oktatóink irányítása mellett - földi ernyőkezelési gyakorlatokon keresztül barátkozol a siklóernyő kezelésének első lépéseivel, a természet erejével és a kupola irányíthatóságával ;-)
A kupolázás és a startgyakorlatok hasznos bevezetőt jelentenek azoknak is, akik úgy döntenek, hogy folytatni szeretnék tanfolyamunkat.

A nap másik felében, természetesen szintén profi pilóták segítségével, egy tandemes lesiklás élményében lehet részed. Az aznapi szélirány és helyszín függvényében dombról 40-140 méter magasságból vagy csörlésből. Ez főként azok számára fontos, akik szeretnék, ha az első repülés alkalmával egy tapasztalt pilóta segítené át őket az első starton és leszálláson, miközben ők kényelmesen, lábukat lógatva szemlélhetik madártávlatból a világot.

(KATT ide az ehhez tartozó felelősségvállalásihoz)

Mivel a siklóernyőzés erősen időjárásfüggő sport, döntően az adott nap széliránya határozza meg, hogy melyik starthelyre megyünk.

Ez a programunk nagymértékben segíti az érdeklődőket, hogy helyes döntést hozzanak. Azaz – választ kapjon mindenki a fenti kérdésre…


Találkozás helye, időpontja 

Általában reggel 9.00 órakor találkozunk a Hűvösvölgyi autóbusz végállomás feletti parkolóban, vagy a Hungári körúton az M3 kivezetője melleti benzinkútnál.
Mindkét helyszín könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.


Megközelíthetőség - Hűvösvölgy 

autóval: Moszkva tér felől Szilágyi Erzsébet fasor, Hűvösvölgyi út, a villamos-busz végállomás után az első utcán (Bátori László utca) balra, majd azonnal ismét balra be a zsákutcában, a "Gyermekvasút" felé.

tömegközlekedéssel:
a Moszkva térről a 61-es villamossal a végállomásig, ott a villamos-busz végállomás fölötti területre a két lépcső valamelyikén fel a parkolóba.

koordináták:
N47,542779, E18,963802


Amit hozz magaddal 

- kirándulóöltözet (hosszúnadrág, hosszú ujjú felső),
- magasszárú bakancs,
- fényképezőgép az emlékek megörökítésére,
- elemózsia és innivaló (bőségesen!) egész napra.


Mennyi időt vesz igénybe a program?   

Kedvcsinálónk egynapos program, kb. 9 - 16 óráig szokott tartani.
A siklóernyőzéshez nem megfelelő időjárás esetén másik másnapra halasztjuk, vagy másik időpontot adunk. Előfordulhat, hogy kedvezőtlen időjárás esetén kétszer fél nap alatt tudjuk megtartani a kedvcsináló napot.

Az előre egyeztetett időpont előtt egy-két nappal visszajelzést küldünk a friss meteorológiai előrejelzések függvényében. A nap alkalmasságának megítélése kizárólag oktatóink hatásköre, mert ehhez komoly szakmai tapasztalat szükséges (a repüléshez nem feltétlenül a strandidő az ideális!).


 Kedvcsináló napunk részvételi díja

20.000.- Ft - most Évadnyitó Kedvezménnyel csak 12.000.-Ft!

Ha a Kedvcsináló nap után úgy határozol, hogy velünk maradsz és megtanulsz siklóernyőzni, akkor ajánljuk neked pilóta tanfolyamunkat.

Amennyiben 3 hónapon belül megkezded a tanfolyamot, a befizetett díj 50%-át beszámítjuk tanfolyamunkba.


KATT IDE, ha meg szeretnél nézni, egy kedvcsináló filmet!