Payday loans
          ***  BASSANO, április 3-9.  ***  1 %  ***  Tanfolyamkezdés  ***  KRVAVEC - 04.29 - 05.01. - szabi nélkül!  ***                 ***   Fly Away előadássorozat 2016-17.   ***   MEDUNO, Pünkösd június 2-5.   ***  AKCIÓK  *** Fly Away Pirigliding - English *** Fly Away Paragliding - Deutsch *** 

Tanfolyamindító Napok

2 napos kedvcsináló program - betekintés a siklóernyőzés világába, földi ernyőkezelési gyakorlatok, starttechnikák


Szeretnéd megtudni, hogy vajon neked való-e a siklóernyőzés? Kedvcsináló programunk keretében mi segítünk, hogy a válaszod "IGEN" legyen!
 

KATT IDE az időpontokhoz

                                                                             JELENTKEZZ MOST!


A siklóernyőzés nem sport, hanem életforma. Iskolánk oktatási filozófiájáról, szellemiségéről reméljük személyesen is

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (10)

meggyőződsz majd. Itt mindössze elégedj meg annyival, hogy
nálunk olyan pilóták tanítanak siklóernyőzni, akiknek öt földrészen szerzett verseny- és távrepülési  tapasztalatai  és eredményei garantálják az igen magas szakmai és emberi színvonalat.

A Tanfolyamindító Napok legfontosabb üzenete:

2 napos kedvcsináló program, ami még nem tanfolyam! Ennyi idő alatt nem lehet megtanulni siklóernyőzni!! A bemutató jellegű program célja, hogy megismerkedj a siklóernyőzés világával és megalapozott döntést hozhass, mielőtt belevágsz a tanfolyamba. No és persze nem utolsó sorban élményeket szerezz :-)

- ez alatt a néhány nap alatt bepillanthatsz a siklóernyőzés világába, rengeteg élményben lehet részed,

- a lehető legjutányosabban választ kaphatsz a legfontosabb kérdésekre: "Ez az, amire gondoltam? Nekem való a repülés? Jól érzem-e magam a levegőben?" ... Mi mindent megteszünk, hogy feltárjuk neked mindazt, amit mi már tudunk. Így reméljük ezekre a kérdésekre te is ezt a választ kapod: "Igen! Szeretnék belevágni, elvégezni a tanfolyamot és megszerezni a pilóta vizsgát, hogy aztán madártávlatból fedezzem fel  a világot!"

- jó idő esetén, megfelelő gyakorlással eljuthatsz az első talajmenti siklás élményéig! Ám ha úgy döntesz, hogy megtetszett a siklóernyőzés és belevágsz a tanfolyamba, akkor rengeteg tanulnivalód lesz még addig, hogy önálló pilóta légy és biztonságban repülhess!


Hogyan épül fel a "Tanfolyamindító Napok" programja?

Igyekszünk igazi betekintést adni a tanfolyamok kezdeti szakaszába, hogy minél inkább valós képet kaphass arról, megtetszik-e neked a siklóernyőzés. Kis csoportokban, külön oktató foglalkozik veletek.

- alapszintű elméleti ismeretek (felszerelésismeret, repüléstechnika, alapvető szabályismeret, meteorológia, stb.),

- alapszintű gyakorlatok: földi ernyő kezelés, kupolázás, ismerkedés a starttechnikákkal és leszállástechnikákkal futópróbák keretében;

- teljes felszerelést biztosítunk a Tanfolyamindító Napok idejére,

Akinek ezek után kedve támad, hogy folytassa a további képzést, nos nekik ajánljuk alapfokú, és alapfokú intenzív tanfolyamainkat.

A TOVÁBBIAKRÓL IDE KATTINTVA OLVASHATSZ!Milyen időpontokban használhatók fel a kuponok?

A választható időpontok megtekintéséhez: KATT IDE

Újabb és újabb időpontokat folyamatosan töltünk fel!

A Tanfolyamindító Napok időtartama 2 nap.Bejelentkezés

Ahhoz, hogy magas színvonalú, hatékony és mindenek előtt biztonságos oktatást tudjunk nyújtani számotokra, a csoportok létszáma korlátozott. Az időpontok betöltésénél a jelentkezési sorrendet vesszük figyelembe és erről minden esetben visszajelzést küldünk!

Bejelentkezés a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen!


Találkozás helye, időpontja

Délelőttönként 9.00 órakor a Hűvösvölgyi autóbusz- és villamos végállomás feletti parkolóban. Innen indulunk tovább - az autóval érkező résztvevőket szoktuk megkérni arra, hogy segítsenek a BKV-val érkező társaiknak...

Kérjük tiszteljétek meg egymást azzal, hogy nem késtek a találkozókról.

Amennyiben az időjárás az adott napon nem kedvez a siklóernyőzésnek, akkor erről mindenkit előre (előző nap) értesítünk a honlapon keresztül és lehetőség szerint e-mailben is.


Megközelíthető 

autóval: a Széll Kálmán tér felől Szilágyi Erzsébet fasor, Hűvösvölgyi út, a villamos-busz végállomás után az első utcán - Bátori László utca - balra, majd azonnal ismét balra be a zsákutcában, a "Gyermekvasút" felé. Magába a parkolóba nem kell beállni, mert innen továbbindulunk a széliránynak megfelelő helyszínre.

tömegközlekedéssel:
a
Széll Kálmán térről a 61-es villamossal a végállomásig, ott a villamos-busz végállomás fölötti területre a két lépcső valamelyikén fel a parkolóba (a zöld-tetős lépcső elég jellegzetes, azt biztosan megtalálod).

koordináták:
N47,542779, E18-963802


Amit hozz magaddal...  

- kirándulóöltözet (kényelmes, lányoknak nem szoknya :-),
- hosszú nadrág, hosszúujjú felső,
- magasszárú bakancs (fogja a bokát),
- étel-ital egész napra,
- időjárás függvényében naptej vagy kesztyű :-)


Hol zajlik a Tanfolyamindító és mennyi időt vesz igénybe?

A foglalkozások általában
9.00-16.00 óra között zajlanak, de ebbe még beleszólhat az Időjárás.

Ha "gyengébb az idő", előfordulhat, hogy hamarabb befejezzük. Ha nagyon jó idő van és tart a csapat lelkesedése, akkor időnként ráhúzunk valamennyit...

A Tanfolyamindító idején többnyire a Hidegkúti HHH-repülőtéren vagyunk, vagy időjárástól függően Budapest környékén kb. 30km-es körzetben pl.: Máriahalom, Epöl, Kartal....


A tanfolyamindító Napok részvételi díja

A program ára 20.000.- Ft, most Évadnyitó Kedvezménnyel csak 12.000.- Ft 

Ha a Tanfolyamindító Napok után úgy határozol, hogy velünk maradsz és megtanulsz siklóernyőzni, akkor ajánljuk neked pilóta tanfolyamunkat.
Amennyiben 3 hónapon belül megkezded a tanfolyamot, a befizetett díj 50%-át beszámítjuk tanfolyamunkba.KLIKK IDE, ha meg szeretnél nézni egy kedvcsináló filmet a siklóernyőzésről!


 
"Amikor elemelkedünk a földtől saját döntésünk, hogy vállaljuk az ismeretlen, de  mindig újat adó, pillanatonként változó  levegőt. Valami régről maradt tiszta parancs sugallja, hogy induljunk. Talán azért is, mert tudjuk, hogy itt éljük meg a legfontosabb és legnagyszerűbb  találkozást, amit az ember megélhet. Odafent saját magunkkal találkozunk. Az álmainkkal és a félelmeinkkel. Az arcunkat fújó menetszél kitisztítja a gondolatainkat. Döbbenetesen tisztának és egyszerűnek tűnnek azok a dolgok, amelyek ott lent olyan bonyolultak. Ha ott fent a hátunk mögé nézünk a múltat látjuk, ha előre, akkor a jövőt. Mégis a pillanatot éljük meg,ezt a szüntelen jelent. A  magasból, mint a sas, biztosan és éles szemmel látjuk az alattunk elterülő világot. Nem tévedünk, ha ítélünk, mert átjár bennünket az Erő…  Ha  csak  rövid időre is, de kedvünkre vándorolhatunk a térben és az időben. Ha jól repülünk, akkor nyugodtak vagyunk. Megtaláltuk  a középpontot, ahonnan a szemlélődő bölcs nyugalmával sorra válaszolunk a kihívásoknak. Ez a repülés igazi üzenete."
(Simonics Péter, világcsúcstartó pilóta, a Fly Away Team képzésvezetője)
   


r elemelkedünk a földtől saját döntésünk, hogy vállaljuk az ismeretlen, de  mindig újat adó, pillanatonként változó  levegőt. Valami régről maradt tiszta parancs sugallja, hogy induljunk. Talán azért is, mert tudjuk, hogy itt éljük meg a legfontosabb és legnagyszerűbb  találkozást, amit az ember megélhet. Odafent saját magunkkal találkozunk. Az álmainkkal és a félelmeinkkel. Az arcunkat fújó menetszél kitisztítja a gondolatainkat. Döbbenetesen tisztának és egyszerűnek tűnnek azok a dolgok, amelyek ott lent olyan bonyolultak. Ha ott fent a hátunk mögé nézünk a múltat látjuk, ha előre, akkor a jövőt. Mégis a pillanatot éljük meg,ezt a szüntelen jelent. A  magasból, mint a sas, biztosan és éles szemmel látjuk az alattunk elterülő világot. Nem tévedünk, ha ítélünk, mert átjár bennünket az Erő…  Ha  csak  rövid időre is, de kedvünkre vándorolhatunk a térben és az időben. Ha jól repülünk, akkor nyugodtak vagyunk. Megtaláltuk  a középpontot, ahonnan a szemlélődő bölcs nyugalmával sorra válaszolunk a kihívásoknak. Ez a repülés igazi üzenete." (Simonics Péter)