Payday loans

Randi a siklóernyővel

1 napos bemutató nap - ismerkedés a siklóernyőzéssel, földi ernyőkezelési gyakorlatokkal

Tavasztól őszig rendszeresen, fix időpontokban


(előzetes bejelentkezés szükséges a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, megadott dátumokon tudunk lehetőséget adni!) 

KATT IDE az időpontokhoz!


Kacérkodsz a siklóernyőzés gondolatával, de nem tudod, hogy igazán neked való-e? Vagy csak egy izgalmas programra vágysz a szabadban?

Itt az ideje az első randidnak a siklóernyővel! Egynapos programunk keretében megismerkedhetsz a repülés legfiatalabb, és egyben leginkább természetközeli formájával - a siklóernyőzéssel. Bemutatjuk mitől is szuper szabadidős tevékenység, sport, életforma a siklóernyőzés és mit kell tenned ahhoz, hogy magad is Stat-counters.net

This domain name expired on Feb 6 2017 07:13:15:000PM
Click here to renew it.
pilótává válj.
Sőt! Belefogunk az első földi ernyőkezelési gyakorlatok, starttechnikák gyakorlásába - megtapasztalod a szél, a Természet erejét...
Mi mindent megteszünk azért, hogy választ kapj minden kérdésedre, beleszeress ebbe a sportba - és hamarosan csapatunkkal együtt hasíthasd az Eget!
A jó hangulat garantált ;-)

A Fly Away Team tevékenységi engedélyeinek megtekinté
séhez KATT IDE

A program két részből áll.

Az egyik felében
elmesélünk sok mindent a siklóernyőzésről és megismerkedsz csapatunkkal. Hasznos és érdekes információkat kapsz a repülésről, a pilótává válás mikéntjéről.

Persze ez nem egy szigorú előadás - mesélünk, sztorizunk, beszélgetünk, kérdezhettek nyugodtan... 


Hogyan zajlik a tanfolyam? Mennyit fogunk repülni és milyen magasan? Vajon bárkiből lehet pilóta vagy kell hozzá valamilyen különleges képesség? Mennyi időt kell rááldozni? Mi a siklóernyőzés: szabadidős tevékenység, sport vagy életforma? - Igyekszünk minden kérdésetekre választ adni, hogy megalapozottan dönthessetek a folytatásról.

A célunk az, hogy minél biztosabban megtudd: vajon erre gondoltál-e, amikor a siklóernyőzésről álmodoztál? 

Közben persze csábítunk is a repülés felé. Mert ki tudna ellenállni annak, hogy szárnyra kapjon és madártávlatból szemlélhesse a világot? Vagy ki hagyná ki azt, hogy ő lehessen az esti borozások/sörözések közben a kandalló melegénél mesélt kalandok főhőse? Ki ne szeretne életre szóló élményeket, közös szenvedély által szőtt barátságokat, egy hihetetlenül vegyes, összetett, vidám társaságot? :-)

A nap másik felében még egy lépéssel közelebb kerülsz a repüléshez - immár magad is kipróbálhatod a siklóernyő irányítását! Földi ernyőkezelési gyakorlatokon keresztül ismerkedhetsz meg az ernyő kezelésének első lépéseivel, a természet erejével és a kupola irányíthatóságával - természetesen oktatóink felügyelete mellett. ;-)

Mi mindent megteszünk azért, hogy átadjuk neked azt az élményt, amint nekünk jelent a siklóernyőzés.

A kupolázás és a startgyakorlatok hasznos bevezetőt jelentenek azoknak is, akik úgy döntenek, hogy belevágnak a pilóta tanfolyamba.

Apropó! Ha az "első randit" követő 3 hónapon belül belevágsz pilóta tanfolyamunkba, akkor a program teljes árát beszámítjuk a tanfolyamod díjába - akkor is, ha valamilyen kedvezménnyel neveztél be!


Találkozás helye, időpontja 

Általában reggel 9.00 órakor találkozunk a Hűvösvölgyi autóbusz végállomás feletti parkolóban.

A végső helyszín többnyire a Hármashatár-hegyi Repülőtér.


Megközelíthetőség - Hűvösvölgy 

autóval: Moszkva tér felől Szilágyi Erzsébet fasor, Hűvösvölgyi út, a villamos-busz végállomás után az első utcán (Bátori László utca) balra, majd azonnal ismét balra be a zsákutcában, a "Gyermekvasút" felé.

tömegközlekedéssel:
a Moszkva térről a 61-es villamossal a végállomásig, ott a villamos-busz végállomás fölötti területre a két lépcső valamelyikén fel a parkolóba.

koordináták:
N47,542779, E18,963802


Amit hozz magaddal 

- kirándulóöltözet (hosszúnadrág, hosszú ujjú felső),
- magasszárú bakancs,
- fényképezőgép az emlékek megörökítésére,
- elemózsia és innivaló (bőségesen!) egész napra,
- nyitottság, jókedv... 


Mennyi időt vesz igénybe a program?   

A "randi a siklóernyőzéssel" egynapos program, kb. 9 - 16 óráig szokott tartani.
A siklóernyőzéshez nem megfelelő időjárás esetén másik másnapra halasztjuk, vagy másik időpontot adunk.

Az előre egyeztetett időpont előtt egy-két nappal visszajelzést küldünk a friss meteorológiai előrejelzések függvényében. A nap alkalmasságának megítélése kizárólag oktatóink hatásköre, mert ehhez komoly szakmai tapasztalat szükséges (a siklóernyős gyakorlatokhoz nem feltétlenül a strandidő az ideális!).


"Randi a siklóernyőzéssel" programunk részvételi díja

15.000.-
Ft

Ha az "első randi" után úgy határozol, hogy velünk maradsz és megtanulsz siklóernyőzni, akkor ajánljuk neked pilóta tanfolyamunkat.

Amennyiben 3 hónapon belül megkezded a tanfolyamot, a program teljes díját beszámítjuk tanfolyamunkba - akkor is, ha valamilyen kedvezménnyel neveztél be!


KATT IDE, ha meg szeretnél nézni, egy kedvcsináló filmet!