Payday loans
                              ***  Tisza-tó BIZTONSÁGTECHNIKA  ***  MONACO, 2021. január 9-16. és 16-23.  ***                                       ***   COVID Irányelvek   ***   Tanfolyamos előadások online   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***
Tanfolyamos és csapatépítő HOSSZÚhétvége Fedémesen és az Eged-hegyen

Időpont: november 6-7-8. (péntek - szombat - vasárnap)

FIGYELEM! A programot a COVID-helyzet még mindig befolyásolhatja, de immár reménykedünk, hogy rendben lesz ;) A részletekhez KATT IDE!

Részvételei lehetőség: Tanfolyamosok és akár A-vizsgások is!

Jelentkezhetsz egy napra, kettőre, avagy mindháromra (részletek lentebb).

Részvételi feltételek:


Kérjük, hogy saját, alcsatornás PMR rádiója kivétel nélkül mindenkinek legyen feltöltött, működőképes állapotban. A rádió nem csak a tanfolyam alatt fontos, de teljes későbbi pilóta létetekben is Found. elengedhetetlen eszköz. A 7.33 csatornán leszünk.

Utazás:


Önállóan, illetve kérjük az autósokat, hogy az üres helyekre vegyétek be a gyalogosokat, így legalább a benzinköltség is eloszlik...
A Fly Away Tanfolyam Fuvarozós Doksihoz KATT IDE

Ebbe a dokumentumba beírhatjátok, ha egy-egy napra fuvart kerestek vagy éppen örömmel vennétek valakit a kocsitokban lévő üres helyeken.


Találkozó Fedémesen:

Először a szállást osztjuk ki, utána irány a repülés!
Kérjük, legkésőbb ezen a találkozón mindenki jelenjen meg a szálláskiosztás, a program megbeszélése, felszerelések kiosztása stb. miatt!
október 16. péntek 10.00 és
október 17. szombat 9.30

Fő szállásunk most ismét az Arany Kakasban lesz.
Arany Kakas Fogadó és Étterem - 3250 Pétervására, Szent Márton út 4.


Program:
Pénteken és szombaton is érkezést követően gyors szállásfoglalás, utána gyakorlás.
Pénteken csak kisdomb és kupolázás lesz, szombaton és vasárnap magasstart is! A szombat kezdő, azaz első gyakorlati napként is alkalmas!

Napközbenre innivalóval feltétlenül készüljetek, mert a faluban szombaton 11-kor bezár a közért és már nem is nyit ki többé az első munkanapig...
Még nem tudjuk, hogyan alakul majd a szokásos napközbeni falusi turizmusos "ellátmány", mint palacsinta-változatok, házi túrós és egyéb rétesek stb. Igyekszünk, de egyelőre még nem ígérjük...

Este lehetőség van meleg vacsorát (egytál étel + édesség) enni a szálláson – erre előzetesen adjátok le az igényt, mert ezt le kell előre szerveznünk! Vegetáriánusok külön jelezhetik, hogy nekik mással készüljön a konyha.

A felszállítás a COVID-helyzet miatt még mindig kérdőjeles, de igyekszünk. Ennyit ígérhetünk...

Eged-hegy:

Időjárás függvényében a csapat magasstartra érett felével meglátogatjuk az Eged-hegyet szombaton és/vagy vasárnap.
Feltételek: biztos starttudás, írásbeli A-vizsga.

Figyelem: A fedémesi hétvégén lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok az elméleti A-vizsgát! Készülődjön akinek inge és vegye magára ;-)
Kéretik a bejelentkezéskor szólni előre, hogy legyen feladatlapotok...


Mit kell tudni Fedémesről?

130 km-re van Budapesttől, "Kisdombos Paradicsomnak" vagy "Gyakorló paradicsomnak" is hívják. Kb. 60 méter magas, kopasz (na jó, egy fa van...), füves, szinte minden irányban startolható, viszonylag meredek dombjai nagyon jó gyakorlási lehetőséget biztosítanak a startok és a leszállások elsajátításához.

Hatalmas starthely és hatalmas leszállóterületek állnak rendelkezésünkre és mivel a dombok lejtése elég jó, a repülések már nem csak a talajközeli repülés élményét adják. Sőt, időnként még lejtőzni is lehet egy kicsit!

Két nap alatt itt lényegesen többet tudunk haladni, mint amit a Budapest-környéki adottságok megengednek. A déli pihenőidőben, illetve este pedig elméleti ismeretekkel gyarapodhattok.

A sok start- és leszállásgyakorlás nagy biztonságot és magabiztosságot ad a magasstartos repülésekhez is!

Fotók Fedémesről ITT és ITT

Természetesen legfőbb urunk 's parancsolónk az Időjárás, de ha nem küld ránk esőt vagy viharos erejű szelet, akkor mindenképpen megyünk!

Részvételi díj:

5.000.- Ft / fő / 2 napra összesen (tanfolyamosok és A-vizsgások saját felszereléssel),
4.000.- Ft / fő / 2 napra összesen (tanfolyamosok és A-vizsgások saját felszereléssel),
3.000.- Ft / fő - 1 napra

3.000.- Ft / fő / nap = felszerelésbérlet - csak az A-vizsgásokra vonatkozik!

Szállás:
A COVID-helyzet miatt előfordulhat, hogy szállást most korlátozottabb számban tudunk biztosítani. A szálláshelyeket jelentkezési sorrendben töltjük.
Kérjük, a foglalásokkal bánjatok felelősséggel, mert a le nem mondott avagy utolsó pillanatban lemondott szálláshelyeket már nem biztos, hogy be tudjuk tölteni, de esetleg mástól elveszi a lehetőséget egy felelőtlen foglalás!


6.000.- Ft / fő
fűtésszezonban 6.500.-Ft / fő

Étkezések:

Reggeli - 2.500.- Ft
(meleg reggeli: tojásrántotta gazdagon, péksütemény, + 1 ital - kávé, kakaó, tea stb.)

Vacsora - 2.500.-Ft

Egyéb étkezések - önállóan, de dolgozunk rajta, hogy ne törjön meg a jó szokás, miszerint a starthelyre házi rétest, palacsintát hoznak a helyik mindkét napon :-)


Jelentkezéskor kérjük a következő adatokat megküldeni
a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre - (bejelentkezési határidő: november 1. vasárnap)

Név: __________________________

Program: péntek / szombat / vasárnap

Szállást kérek:
IGEN (1 vagy két éjszakára) / NEM

Reggelit kérek: IGEN (szombat és/vagy vasárnapra) / NEM

Vacsorát kérek:
IGEN (péntek és/vagy szombatra) / NEM

Fuvart a Fly Away Tanfolyamos Fuvarozós Doksiban kereshetsz és ajánlhatsz IDE KATTINTVA

Akinek még nincs A-vizsgája: eddigi kisdombok száma (helyszínekkel) / eddigi magasstartok száma (helyszínekkel) / ha nem volt még kisdombod, akkor volt-e már talajmenti siklásod