Payday loans
     ***   BLACK FRIDAY HÉT!   ***  Tisza-tó BIZTONSÁGTECHNIKA  ***  MONACO, 2021. január 9-16. és 16-23.  ***                   ***   COVID Irányelvek   ***   Tanfolyamos előadások online   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***

FLY AWAY P'AIR'LANDO - Többszáz+, 500+

Időpont:
  2020. november 12. csütörtök 19.00
         
Többszáz+, 500+
Akik szakértenek: Simonics Péter és Forgó Szilárd (világrekorderek, 2002)

Beszélgetőpartnerek:
TAKÁTS PÁL - 528,03 km (acro világbajnoki címén és egyéb érdemein túl ma ez mindennél többet elmond róla ;)
SKORKA TIBOR - 330,67 km (azért ez is Found. megsüvegelendő és irigylésre méltó szám, ugye?)

A mai esténk apropója az a bizonyos szívdobogtató, szívmelengető repüléssorozat, amit a magyar pilóták az elmúlt napokban, hetekben Brazíliában repültek.
Először többször, többszáz plusz... Aztán az a bizonyos mágikus "ötszázplusz"!


Alkalmazás:
zoom


Belépőlink: https://otpbank.zoom.us/j/2739069651?pwd=TUxHdStzQ1JGWno1bEl3K2hOalV6QT09

(A megadott BELÉPŐLINK a konkrét eseményre történő belépésre szolgál a megadott időpontban. Kérjük, a linkere csak 18:45 után kattogtass, amikor az esemény VAN. Előtte, esetleg utólag - hiába böködöd... Pont úgy nincs ott semmi korábban és később, mintha egy étterem ajtaját ráncigálnád nyitás előtt vagy záróra után ;)

Meeting ID:
273 906 9651
Jelszó:
9ZhJQr 
A belépéshez szükséges kódokat, jelszavakat az esemény napján töltjük fel ide!
Ne aggódjatok, most nem lesz 100 fős limit - be fogtok férni ;)


************************

TAKÁTS PÁL - 528,03 km
Skorka Tibor - 330,67 km
Gabrieli Richárd - 315,93 km
Tasi Péter (Pepó) - 300,12 km
Szalai Szabolcs - 254,24 km

Félezer…
Bizony 500 km, az FÉLEZER kilométer!
Ha azt vesszük alapul, hogy Magyarország legnagyobb szélessége kelet-nyugati irányban pontosan 528 km, akkor fogalmat alkothatunk mekkora távolság ez. Autóval is kihívás, ennyiért már egy repülő is felszáll… Apropó! Repülő? De milyen repülő?
Amint azt láthattátok Takáts Pali új céltáv, (400 km) és szabadtáv rekordot (528 km) repült Brazíliában. Óriási eredmény, amire mindnyájan büszkék lehetünk!
Pali repülését pedig követték még 500+ távok - úgy tűnik jó példával járt elől és kiborult az a bizonyos 500+ bili Brazíliában ;)

Beszélgetésünk alaptémája ez lesz. Többszáz+ és 500+ repülések.
Mi kell ehhez a teljesítményhez? Ki képes rá? Hogyan lehet ekkora távot megrepülni?

Jelenleg is kint van még egy kis magyar csapat Assu-ban, egymás után dőlnek meg az egyéni rekordok. Persze mi, az itthon maradottak, feszült figyelemmel kísérjük az eseményeket, és szinte nap mint nap elemezzük a repüléseket.
Időközben már hazaérkezett Skorka Tibi, klubunk tagja. Ő lesz az egyik meghívottunk, hogy első kézből halljunk a történtekről.

Megtisztel Bennünket, Benneteket a "jelenlétével" Takáts Pali is, aki a magyar pilóták közül elsőként lépett be a mágikus 500+ kasztba. Pali már eddig is rengeteget tett le az asztalra. Csak néhány  kiemelkedő teljesítményét említve: Red Bull X-Alps; acro világbajnoki cím... De ez az 500+ kb. annyira menő már mint Jedi-lovagnak lenni... Ugye?

Meghívott „szakértőnk” pedig Forgó Szilárd, világrekorder pilóta, a brazíliai magyar virtus egyik megteremtője…

Nos - készüljetek, sörrel, borral habos kakaóval, pattogatott kukoricával, dőljetek hátra, mert nem akármilyen beszélgetésre számíthattok!!


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!