Payday loans
   ***    TENERIFE, december 9-16.     ***    MAROKKÓ, március 14-21.   ***   LIJAK, Húsvét - április 7-10.   ***                               ***   MONACO, január 7-14.   ***   TANFOLYAMOK 2022.  ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% *** 
FLY AWAY TANFOLYAMOS ELŐADÁSOK

és felkészítés elméleti A-vizsgára, B-vizsgára

Az előadások listájához, a részletekhez, és a csatlakozáshoz szükséges részletekhez KATT a Bővebben feliratra, vagy görgess lejjebb!


Íme a 2022-es tanfolyamos szezon évkezdő előadásterve:


Helyszín: IBS Office Center, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.  (étterem)


Figyelem!
A normál tanfolyamos előadásokra bátran jöhetsz "üres fejjel" is, elég, ha a figyelmed és a lelkesedésed hozod ;)
A vizsgafelkészítő konzultációk hatékonyságához azonban már szükséges, hogy felkészülj! Ehhez a segédleteket a cikkünkben lentebb találod.
Az A- és B-vizsgás felkészítéseknél úgy megyünk végig a vizsgák kérdéssorain témakörönként, hogy első körben a ti "ötleteitekre", avagy konkrét kérdéseitekre vagyunk kíváncsiak, mi pedig csak terelgetjük, a végén helyre rázzuk a gondolataitokat.

*************

április 7. csütörtök
18:30 előadás

REPÜLÉSTECHNIKA + ETIKETT - Simonics Péter előadása

*******


FELKÉSZÜLÉSI SEGÉDLET:

- Az A-vizsga kérdéssorához KATT IDE

- Korábbi előadásainkat YouTube-csatornánkon IDE KATTINTVA nézheted meg. Találsz itt meteorológiát, aerodinamikát, felszerelésismeretet, repüléstechnikai előadásokat és sok más érdekességet. Böngéssz bátran! 

- Simonics Péter: Szelek szárnyán - Siklóernyőzés A-tól Z-ig című könyvét (Libri, 2018. / 352 oldalon 365 színes fotóval, grafikával) megvásárolhatod a Libri könyvesboltjaiban, vagy megrendelheted (például) közvetlenül a Librinél, illetve a Bookline oldalán.