Payday loans
   ***    TENERIFE, december 9-16.     ***    MAROKKÓ, március 14-21.   ***   LIJAK, Húsvét - április 7-10.   ***                               ***   MONACO, január 7-14.   ***   TANFOLYAMOK 2022.  ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% *** 

ÉVES KÖTELEZŐ OKTATÓI TOVÁBBKÉPZÉS

A SIRESZ és a Fly Away Team 2022-ben is Found. közösen hirdeti meg éves kötelező oktatói továbbképzését.

1.    kötelező éves oktatói továbbképzés
2.    jelentkezés oktatói alapképzésre / P-tandem vizsgára / szakoktatói vizsgára
3.    lehetőség elméleti vizsgára

Időpont:
2022. március 19. szombat 9.00 – / 14.00 / 16.00…

Helyszín:
IBS Office Center – 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.

Részvétel:
- Az eseményen történő részvétel kötelező minden oktató számára, aki a 2022. évben a SIRESZ, illetve a Fly Away égisze alatt kíván oktatni, szerződni.
- Az eseményen történő részvétel kötelező mindenki számára, a 2022-ben a SIRESZ rendszerében oktatói alapképzésre, illetve P-tandem (kereskedelmi tandempilóta) vizsgára szeretne jelentkezni.
- Az eseményen történő részvétel nyitott bárki számára, szeretettel várunk akkor is, ha csak érdeklődőként lennél jelen.

Előzetes regisztráció az eseményre:
KATT IDE és regisztráld magad előzetesen az eseményre!

Regisztrációt résztvevőként és „csak érdeklődőként” is beküldhetsz.
Azok számára, akik a 2022-es évre oktatói szerződést szeretnének kötni a SIRESZ-szel, illetve azoknak, akik oktatói / szakoktatói / P-tandem továbbképzésre, vizsgára jelentkeznek az előzetes regisztráció a belinkelt űrlap kitöltésével KÖTELEZŐ.
Határidő: február 28.

Ezek az előzetes regisztráció segíti a munkánkat abban, hogy (1) előkészíthessük az oktatói szerződéseket a 2022. évre és a helyszínen már csak aláírnotok kelljen, (2) a jelentkezőkkel egyeztetve kialakíthassuk az oktatói / P-tandem képzések ütemtervét, illetve (3) beoszthassuk azokat, akik élni szeretnének a képzés napjára meghirdetett elméleti vizsga lehetőségével. 


TERVEZETT PROGRAM:
9.00 – 9.30 – adminisztráció
Kérjük, úgy érkezzetek, hogy a regisztrációt 9.30-ra be szeretnénk fejezni ahhoz, hogy tartani tudjuk nagyjából a napi ütemtervet. Ergo ha mindenki 9.20-kor fut be, akkor hosszú lesz ez a nap, bizony ;-)
1.) Az immár megszokott módon az ügymenet gyorsítása, egyszerűsítése érdekében az oktatókkal itt helyben megkötjük az éves oktatói szerződéseket!
2.) Ha van bármilyen bepecsételetlen jogosításod, kérjük, hozd magaddal növendéknaplód! Ha olyan repülési naplód van, amelyben nincs megfelelő rovat a képzettségek bepecsételésére – hozz igazolványképet és adunk megfelelő naplót hozzá ;-)
3.) Akinek még nincs, annak elérhetőséget adunk az oktatási szerződésekhez, hogy növendékeitekkel ezzel indíthassátok a szezont.

9.30    – …
1. KÖTELEZŐ ÉVES OKTATÓI TOVÁBBKÉPZÉS

Pontos időbeosztást kicsit később küldünk.

Témák:
- AKTUALITÁSOK AZ OKTATÁSBAN
- „NAPRAKÉSZ”
- VÁLTOZÓ LÉGTEREINK OKTATÓI SZEMSZÖGBŐL (IS)
- STARTHELYEINK JELENLEGI STÁTUSZA


2. JELENTKEZÉS OKTATÓI ALAPKÉPZÉSRE / P-TANDEM VIZSGÁRA / SZAKOKTATÓI VIZSGÁRA

Amennyiben jelentkezni szeretnél
-    oktatói képzésre és vizsgára
-    P-tandem képzésre és vizsgára
-    szakoktatói vizsgára
akkor várunk március 19-én az éves kötelező oktatói képzésen! Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz február 28-ig IDE KATTINTVA

A végleges képzési időpontok, vizsgadátumok kitűzésével igyekszünk a jelentkezők igényeihez, lehetőségeihez igazodni!


3. LEHETŐSÉG ELMÉLETI VIZSGÁRA
A március 19-én megtartandó elméleti vizsgára akkor tudsz jelentkezni, ha
1.) Oktatói és P-tandem jelentkezések esetén megelőzően már részt vettél a felkészítésen, csak a vizsgád hiányzik.
2.) Szakoktatói jelentkezés esetén, ha teljesítetted a tematikában felsorolt előfeltételeket.
3.) Ha más képzési rendszerből már van oktatói, szakoktatói vizsgád, akkor ez a legjobb, leggyorsabb alkalom, hogy honosíthasd. Ennek keretében szeretnénk megismerkedni a hozzánk csatlakozó oktatók szakmai felkészültségével és felfogásával. A honosító vizsga ingyenes – és amennyiben sikeres, már meg is köthetjük az oktatói szerződésed a 2022. évre!

A gyakorlati vizsgákra később, a tavasz beköszöntével kerítünk sort. Ezeket a jelentkezőkkel egyeztetve, az egyes szakterületeket figyelembe véve tűzzük majd ki.

Amennyiben bármilyen vizsgára jelentkezel, emailben meg fogjuk számodra küldeni a felkészüléshez szükséges kérdéssort.

* A kitöltendő kérdőív egyelőre az igények felmérésére szolgál. A jelentkezések alapján fogjuk tudni eldönteni, hogy minden érdeklődőt le tudunk vizsgáztatni ezen a napon, vagy új vizsganapot is fogunk kitűzni.

Várunk szeretettel éves kötelező oktatói továbbképzésünkön!


Simonics Péter képzésvezető
a SIRESZ csapata nevében

PS: Amennyiben bármilyen kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre tudod megküldeni – igyekszünk mielőbb válaszolni, segíteni.