Payday loans
               *** MONACO, január 4-11.  ***  ÚJ-ZÉLAND, február 14 - március 1.  ***  MAROKKÓ, március 11-18. ***                    *** ÖLÜDENIZ, június 17-24. ***  Fly Away előadássorozat 2019-20.   ***  English *** Deutsch ***  1% ***
TÚRA JELENTKEZÉSEK
siklóernyőzés - Fly Away MONACO - január 4-11. (túravezető: Simonics Péter) A legkiválóbb, hagyományos évadnyitó repülés a Monaco melletti francia hegyvidék és tengerpart! Jöhetsz biztonságtechnikázni vagy "csak" repülni, normál, avagy fapados elhelyezéssel - mindenképpen élvezni fogod a hazánkhoz képest enyhe, tavaszias időjárást és a jól repülhető időszakot! Ja: és a csapat - hát többnyire az sem utolsó móka ;)

MAROKKÓ, az ezerarcú mesevilág - március 11-18. (túravezeteő: Simonics Péter) Kívánj valamit... hiszen ez mesevilág! Tavaly megszerettétek - mi pedig megismételjük... Újra belevetjük magunkat Marokkó ellentétekkel tűzdelt ezerarcú mesevilágába. Sőt: többetek kérésére most egy éjszakával hosszabban időzünk az olyannyira megszeretett óceánparti "Sasfészekben" ;)
Ráadásul, most egy hónappal később térünk vissza, repülés szempontjából a "leg-leg" időszakban, amikor az időjárás topon van, a térség már ontja a termikeket, de a szél még moderált marad ;)