Payday loans
        ***  TENERIFE, nov 29 - dec 6.   ***   TRIBALJ, május 23-26.  ***   AUSZTRIA, távrepülés 07.31.-08.04.  ***                         ***    LIJAK, június 8-10.   ***   Fly Away előadássorozat 2018-19.    ***  English *** Deutsch ***  1% ***
TÚRA JELENTKEZÉSEK
siklóernyőzés - Fly Away TRIBALJ, Horvátország, tavaszi zsongás az Adria felett - május 23-26. Tavaly a szívetekbe zártátok a hegygerinc, tavak, Adriai-tenger, tavaszi termikek világát, amit csodás látvány fűszerez a Krk sziget lábánál.
Hát visszatérünk ;)

LIJAK, Pünkösdi hosszú hétvége szabi nélkül - június 8-10. (túravezető: Tugyi Imre) - Most kiemelten koncentrálunk a kezdő pilótákra is!
Kényelmes starthely és leszálló vár bennünket, mi pedig igyekszünk segíteni abban, hogy megtehessétek az első "lépéseket" a valódi repülés útján. Ismerkedünk a lejtőszelezéssel, a termikrepüléssel.
Folyamatos oktatói felügyelet a starthelyen és a leszállóban is.
A haladók számára távrepülő feladatok kiírása, megfelelő csapat és igény esetén közös távrepülés ;-)


TOLMIN, KOBARID - Soca-völgy - július 13-17. (túravezető: Simonics Péter) - Nem telhet el év anélkül, hogy megcsodálnánk az utánozhatatlanul türkizkék Soca-völgyet a levegőből, amely valószínűleg Európa egyik legszebb siklóernyős területe.


AUSZTRIA, Pinzgauer Spaziergang, távrepülés - július 31. - augusztus 4. (túravezető: Simonics Péter) - Ahol a távrepülés sétagalopp :) Feladatkiírások, közös repülések, elemzések - visszaszállítás az aznapi kurzusról. Haladó, illetve a távrepüléssel még csak kacérkodó pilótáknak egyaránt komoly fejlődési lehetőséget tartogat a túra. A csodás helyszínt azonban bárkinek szívesen ajánljuk, nem csak távrepülő pilótáknak!

MEDUNO, az érintetlen természet ölelése - augusztus 17-20. szabi nélkül! (túravezető: Tugyi Imre) - Ahol a lenyűgöző hegyek és a kanyargó folyó találkoznak... Mostani túránkon kifejezetten koncentrálunk a kezdő pilótákra!

TRIBALJ, Horvátország, nyárhosszabbítás az Adria felett! - szeptember 19-22. - Tavaly ugyanebben az időszakban minden nap kiadta a 4-5 óra repülést. Még az érkezés és az indulás napján is ;) Naná, hiszen ott, akkor, még bőségesen nyár vár minket!

CASTELLUCCIO, a varázslatos katlan - október 5-11. (túravezető: Simonics Péter) - Visszatérünk a varázslatos katlanba! Lejtőszelezni, termikelni, kisebb távokat repülni, töltekezni hihetetlen energiájából, no és a mesés olasz vacsorákból... Ráadásként, most Castelluccioban fogunk lakni a völgy időtlen ékkövében, az érintetlen természet ölelésében. Kilépve a kapunk pedig körbe-körbe minden maga a starthely! Mi már nagyon várjuk ;-)

TENERIFE, a fordított világ - november 29 - december 6. (túravezető: Simonics Péter) Nincs olyan messze a TAVASZ, mint gondolnád! Hagyd magad mögött a telet - és repülj velünk az örök tavaszba(n)!