Payday loans
               ***  TRIBALJ, szeptember 26-29.   ***   CASTELLUCCIO, október 5-11.  *** LIJAK, okt 31 - nov 3.  ***                  ***   ÚJ-ZÉLAND, február 14 - március 1.  ***  Fly Away előadássorozat 2019-20.   ***  English *** Deutsch ***  1% ***
TÚRA JELENTKEZÉSEK
siklóernyőzés - Fly Away AZORI-SZIGETEK, Sao Miguel - "Atlantisz nem csak egy legenda..." - szeptember 13-20. (túravezető: Simonics Péter) - Miközben az Atlanti-óceán közepén található Azori-szigetek hangulata a brazil életérzést idézi, a repülési lehetőségeket felturbózza a természet végtelen gazdagsága: buja zöld lejtők kínálnak starthelyet minden szélirányra az óceánparti lejtőktől egészen a legmagasabb csúcsokig.
A Cross Country szerint kicsit olyan, mintha egy vulkán kráterébe csempészett óriási üvegházban repülnél, elképesztő méretű páfrányok, zúgó vízesések fölött és a sok színes siklóernyő mind-mind pillangó lenne a Jurassic Parkban...

TRIBALJ, Horvátország, nyárhosszabbítás az Adria felett! - szeptember 19-22. - Tavaly ugyanebben az időszakban minden nap kiadta a 4-5 óra repülést. Még az érkezés és az indulás napján is ;) Naná, hiszen ott, akkor, még bőségesen nyár vár minket!

CASTELLUCCIO, a varázslatos katlan - október 5-11. (túravezető: Simonics Péter) - Visszatérünk a varázslatos katlanba! Lejtőszelezni, termikelni, kisebb távokat repülni, töltekezni hihetetlen energiájából, no és a mesés olasz vacsorákból... Ráadásként, most Castelluccioban fogunk lakni a völgy időtlen ékkövében, az érintetlen természet ölelésében. Kilépve a kapunk pedig körbe-körbe minden maga a starthely! Mi már nagyon várjuk ;-)

LIJAK, Mindenszentek - október 31 - november 3. (túravezető: Tugyi Imre) A szokásos, klasszikus, szívünkbe zárt évadzáró túra!
Nem mintha ez lenne az év utolsó túrája, de ami eztán jön, az már elrepülős, télből menekülős történet ;)
A hely adottságai és a jellemző időjárási viszonyok tökéletes tereppé teszik a Lijakot arra, hogy kezdő és haladó pilóták szintjüknek megfelelő kihívásokat találjanak. Itt sokszor a hegyek között uralkodó rossz időtől függetlenül is lehet repülni! Kiváló, termikelős időszakokkal találkozhatunk még a későőszi napokban is!