Payday loans
                            ***     MEDUNO, szeptember 11-17.     ***     LIJAK, október 20-23.    ***   Tanfolyam   ***                           ***  BIZTONSÁGTECHNIKA, Tiszta-tó - szeptember 18-24. között  ***   AKCIÓK   ***              ***   Fly Away Pirigliding - English *** Fly Away Paragliding - Deutsch *** 
HALADÓ OKTATÁS - Távrepülő Szabadegyetem

A Fly Away Távrepülő Szabadegyetem keretében 2017-ben igyekszünk minél több haladó programot szervezni.

Időpont: a hét elején jelezzük, hogy az adott héten lesz haladó nap, melynek pontos napját akár később, az Időjáráshoz alkalmazkodva tűzzük ki.
(a programok kezdése: tavasz)

Vezető pilóta: Simonics Péter

Programlehetőségek és részvétel:

TÁVREPÜLÉS - A haladó programok távrepülés-orientáltak. Ez azt jelenti, hogy távrepülésre alkalmasnak tűnő napot és helyszínt választunk. A nap elején értékeljük az Időjárást, a lehetőségeket, kiírjuk a közösen megrepülendő feladatot, taktikát beszélünk meg stb. A csapat nagyjából egyszerre startol. Simonics Peti veletek együtt repülve segít minél hosszabb távokat, minél nagyobb kihívást jelentő feladatokat megrepülni.

TERMIKSZIMATOLÁS A ’kezdőbb haladók’ a starthely környékén maradva egy másik oktató felügyelete alatt ismerkednek a termikrepüléssel, segítünk megszerezni a távrepüléshez szükséges termikbiztonság alapjait. Ugyanehhez a részhez csapódhatnak azok a pilóták is, akiknek esetleg nem sikerül kitekerni és útnak indulni a távrepülő csapattal.

Utazás:  Jöhetsz busszal vagy saját kocsival.

Díjak:
  - oktatás, vezetett távrepülés: 3.000.-Ft / nap
  - utazás díja a buszban: helyszíntől függően...
  - visszaszállítás: A kurzus mentén a nap végén vállaljuk a pilóták összeszedését, visszaszállítását. Visszaszállítást korlátozott számban és előzetes egyeztetés szerint azoknak is antibiotic best cut tudunk biztosítani a starthelyig, akik saját kocsival érkeznek. A visszaszállítás díját csak akkor kell kifizetned, ha tényleg igénybe is vetted :-)

Részvételi feltételek:
- min. A-vizsga,
- vario, gps,
- rádió (friss elemekkel, feltöltött aksival.

Programunkra a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen tudsz bejelentkezni legkésőbb előző nap délig.