Payday loans
               ***   TRIBALJ, április 10-13.   ***  KRVAVEC, május 29 - június 1.   ***   MAROKKÓ, március 11-18.   ***                  *** MONTALEGRE szept. 9-16. ***    ***  FW előadássorozat 2019-20.   ***  English *** Deutsch ***  1% ***

SIKLÓERNYŐK ÉVES MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁSA

A Fly Away Team tagsági díja a 2020. évben is 302 Found

Found

The document has moved here.

magában foglalja pilótánként egy ernyő alapszintű éves műszaki ellenőrzését, amennyiben az ernyőt 2020. január 31-ig leadod vizsgáztatni.
Február 1. után azok élhetnek a klubtagsági díjban foglalt alapszintű műszaki vizsgáztatás lehetőségével, akik frissen vásárolnak ernyőt (újat vagy használtat); ezt követően csatlakoznak klubunkhoz, vagy teszik le A-vizsgájukat és váltják ki első papírjaikat.

Kérjük, figyeljetek arra, hogy január 4-11 között Monacoban vagyunk, ne az utolsó pillanatban akarjátok leadni az ernyőtöket!


Február 1. és március 31. között klubtagjainknak 50% kedvezményt adunk ernyőjük éves műszaki vizsgáztatásának díjából. (a kedvezmények évente egy ernyőre vonatkoznak pilótánként)
Az alapszintű műszaki vizsgáztatás nem terjed ki az ernyő trimmelésére és az esetleg szükséges javításokra!


A műszaki vizsgáztatásra nem csak a regisztráció és a jogszabályok miatt, de saját biztonságotok érdekében is szükségetek van. Kérjük éljetek ezzel a lehetőséggel!

Időpont egyeztetése: 06-70-3971744 – Simonics Péter / Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Hogyan hozd műszaki vizsgára az ernyőd?

Nos, a megszerzett tapasztalatok alapján íme egy kis útmutató!

- Kérjük, az ernyőd kizárólag a belső zsákban (vagy cellázózsák) add le. Nem kell hozzá a külső zsák, a beülő, a sisak, a sáros bakancs, az őszről bent maradt "büdös-zokni", sem a nyár óta a csomagban bujkáló szendvics, ami sikítva menekül még a kutya elől is...

- Lehetőleg legyen tiszta az ernyőd - csak úgy, ahogy egyébként is elcsomagolnád, amikor vigyázol rá és tudod, hogy nem más takarítja ;-)

- Tegyél bele egy cédulát a neveddel, telefonszámoddal, emailcímeddel és esetleg egy hibalistával.

Köszönet mindenkinek, aki ennek megfelelően hozza műszakiztatni az ernyőjét!