Payday loans
               ***  TRIBALJ, szeptember 26-29.   ***   CASTELLUCCIO, október 5-11.  *** LIJAK, okt 31 - nov 3.  ***                  ***   ÚJ-ZÉLAND, február 14 - március 1.  ***  Fly Away előadássorozat 2019-20.   ***  English *** Deutsch ***  1% ***
Kezdj ősszel siklóernyős tanfolyamot a Fly Away csapatánál!

Szeretnéd madártávlatból szemlélni a világot? Nem kell kivárnod a következő szezon elejét! Bátran belevághatsz a siklóernyős tanfolyamba ősszel is www.uspca7.org - így akár már színes szárnyakon repülve szemlélheted a tél Mesevilágát!

Miért érdemes ősszel kezdeni?
- Az ősz időjárása nyugodt, nem jellemzőek az erős termikek - így egész nap tudunk gyakorolni.

- Miért várnál, ha már egyszer csábít a repülés világa?? (ahogy nagyapáink is mondták: "Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!") Minél hamarabb belevágsz, annál hamarabb emelkedsz el fizikai és lelki értelemben is a földtől, és annál hamarabb terül szét letörölhetetlenül a jól ismert "repülős-mosoly" az arcodon :-D

- Vágja bele a tanfolyamba MOST! Havonta legalább két alkalommal adunk lehetőséget a kezdésre. Sőt, indítunk egy intenzív periódust is, hogy gyorsabban haladhass. Ez nem kötelező a tanfolyamosoknak, de egy plusz lehetőség: október 19-27. szombattól következő vasárnapig.

- Aki az ősz folyamán elsajátítja a földi ernyőkezelés, a start és a leszállás fortélyait, annak már az "idényen kívül" eső tél sem telik el teljesen repülés nélkül, hiszen folyamatosan szervezünk közös repüléseket!

A legfontosabb
tudnivalók:

- Tanfolyamainkon az oktatás és a haladás a résztvevők eltérő szabadideje és képessége miatt személyre szabott. Így bármikor - akár már holnap - becsatlakozhatsz!

- A Fly Away 1991-ben alakult meg, így immár több mint negyedszázados repülési és oktatási tapasztalattal, ennek megfelelő emberi és szakmai háttérrel segítjük a nálunk
tanuló pilótákat. Iskolánk vezető oktatója Simonics Péter cél-táv világrekorder pilóta nem csak szakmai fogásokra tanít, de a siklóernyőzés - mint az egyik természethez legközelebb álló repülési formának - a legmélyebbről szóló hangjait próbálja feltárni a nyitott füleknek.

- Az A-vizsgák kiadása nem a tanfolyamon eltöltött napok számától, hanem kizárólag az elsajátított elméleti és gyakorlati tudástól függ! Ahogy mondani szoktuk: mindenki akkor kapja meg az A-vizs
gát, amikor úgy érezzük "jól tudunk aludni", hogy a biztonságotokhoz és a hatékony repüléshez szükséges alapokat elsajátítottátok. Ha hosszabb időre van szükséged az átlagnál, a tanfolyamdíjat ez akkor sem befolyásolja. Első a biztonság!

- Mi arra törekszünk, hogy valóban megtanítsunk repülni! Biztos alapokat adunk és növendékeinknek már az A-vizsgát megelőző magasstartok során segítünk ismerkedni a lejtőszelezéssel és a termikrepüléssel. Nem véletlen, hogy a nálunk végzett pilóták már közvetlenül a vizsga után akár 2-5 óra összefüggő időtartamokat, kisebb távokat is könnyedén megrepülnek túráinkon és haladó napjainkon!


- Nálunk teljes körűen megtalálsz mindent, ami a siklóernyőzéssel kapcsolatos: kedvcsináló programok; tandemrepülés; alapfokú tanfolyam; hazai továbbképzések; túrák az egynapos kiruccanástól kezdve a közeli Szlovénia és Olaszország hegyein keresztül egészen Brazíliáig és Mongóliáig; versenyzői felkészítés; felszerelés...

- Évtizedek óta összetartó, jó hangulatú csapatunk szeretettel és rengeteg tapasztalattal várja az új pilótákat! A téli időszakban is rendszeresek a Fly Away Klubnapok, előadások!

Jelentkezéshez KATT IDE, vagy küldj emailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Írj bátran akkor is, ha kérdésed van!

Alapfokú tanfolyamainkról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz!

Ajánljuk figyelmedbe Simonics Péter: Szelek szárnyán – Siklóernyőzés A-tól Z-ig (Libri, 2018) címmel megjelent könyvét. A könyvet megtalálod a Libri könyvesboltjaiban, vagy megrendelheted online a Libri vagy a Bookline oldalán, például IDE KATTINTVA