Payday loans
    ***    DONOVALY, május 6.    ***    Intenzív tanfolyam, május 6-14.    ***   TOLMIN, Soca-völgy, május 8-14.   ***             ***  MACEDONIA, távrepülés 06.26-07.02.   ***  MEDUNO, Pünkösd június 2-5.  ***  AKCIÓK  *** Fly Away Pirigliding - English *** Fly Away Paragliding - Deutsch *** 
SIKLÓERNYŐS ALAPFOKÚ TANFOLYAM KEZDÉS - 2017. 

ÉVADNYITÓ KEDVEZMÉNY!


Törj ki a hétköznapokból és emelkedj velünk a levegőbe! Régi álma az embernek a repülés - és az egyik legszebb, leginkább természetközeli formája a siklóernyőzés.

Sokkal közelebb van hozzád, mint gondolnád... Nem kell hozzá különleges képesség. Nem kell hozzá különleges kondíció. Nem kell hozzá különleges bátorság. Ha megszületett benned a vágy, gyere el a Fly Away siklóernyős tanfolyamára, és mi 26 év tapasztalattal a hátunk mögött segítünk abban, hogy minél több élményt szerezzen neked a repülés, a lehető legbiztonságosabb körülmények között.

Iskolánk vezető oktatója Simonics Péter a Fly Away Team és a Siklórepülő Szövetség képzésvezetője; cél-táv világcsúcstartó pilóta; a magyar válogatott vezetője.

Ha legkésőbb február 27-én elkezded a tanfolyamot (ne aggódj, nem kell megfagyni – egyelőre az elméleti alapokat rakjuk le), akkor egyösszegű befizetés esetén kedvezményt adunk a tanfolyam díjából!
Két kedvezmény közül is választhatsz:
1.) Egyösszegű befizetés esetén 5.000.-Ft kedvezmény (így 95.000.-Ft helyett most csak 90.000.-Ft a tanfolyam díja), vagy 2.) Választhatod a részletfizetést – a tanfolyam díjának második 50%-át így csak a magasstartok megkezdésekor kell befizetned!


A tanfolyamos alapozó időszak legközelebbi részei:
február 27. hétfő - 18.30 - "A damaszkuszi úton", avagy alapszintű és profi tudnivalók a rádiókról és a rádiózásról - Ferenczi Csaba előadása

További részletekhez KATT IDE, illetve a bővebben alatt...
            JELENTKEZZ MOST!
Miért érdemes még a téli időszakban belevágni a tanfolyamba?
- A téli időszakban alapozunk - vagyis elméleti előadásokkal (aerodinamika, meteorológia, repüléselmélet, felszerelésismeret, szabályismeret, légterek stb.) és "fedett-pályás" gyakorlati foglalkozásokkal (felszerelésismeret, felszerelések használata, beállítása, mentőrendszer ismerete, tornatermes foglalkozások) készítjük elő a márciusban kezdődő gyakorlatot.
Az aktív alapozó időszak garantálja, hogy minél alaposabb felkészültséggel láthass neki gyakorolni, és minél előbb, biztonságban a levegőbe emelkedhess!


A legfontosabb tudnivalók:

- Tanfolyamainkon az oktatás és a haladás a résztvevők eltérő szabadideje és képessége miatt személyre szabott.

- A Fly Away 1991-ben alakult meg, így immár 26 éves repülési és oktatási tapasztalattal, ennek megfelelő emberi és szakmai háttérrel segítjük a nálunk
tanuló pilótákat. Iskolánk vezető oktatója Simonics Péter cél-táv világcsúcstartó pilóta nem csak szakmai fogásokra tanít, de a siklóernyőzés - mint az egyik természethez legközelebb álló repülési formának - a legmélyebbről szóló hangjait próbálja feltárni a nyitott füleknek.

- Az A-vizsgák kiadása nem a tanfolyamon eltöltött napok számától, hanem kizárólag az elsajátított elméleti és gyakorlati tudástól függ! Ahogy mondani szoktuk: mindenki akkor kapja meg az A-vizsgát, amikor úgy érezzük "jól tudunk aludni", hogy a biztonságotokhoz és a hatékony repüléshez szükséges alapokat elsajátítottátok. Ez átlagosan 15-25 oktatási nap, melynek vége felé - még a tanfolyamon belül! - már önállóan (de oktatói felügyelettel) repülsz akár több órát is! Ha hosszabb időre van szükséged az átlagnál, a tanfolyamdíjat ez akkor sem befolyásolja. Első a biztonság!

- Nálunk teljes körűen megtalálsz mindent, ami a siklóernyőzéssel kapcsolatos: kedvcsináló programok; tandemrepülés; alapfokú tanfolyam; hazai továbbképzések; túrák az egynapos kiruccanástól kezdve a közeli Szlovénia és Olaszország hegyein keresztül egészen Brazíliáig és Mongóliáig; versenyzői felkészítés; felszerelés...


- Évtizedek óta összetartó, jó hangulatú csapatunk szeretettel és rengeteg tapasztalattal várja az új pilótákat! A téli időszakban is

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (2)

rendszeresek a Fly Away Klubnapok, előadások!

Jelentkezéshez KATT IDE, vagy írj a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre ha kérdésed van!

Ha legkésőbb február 27-én elkezded a tanfolyamot (ne aggódj, nem kell megfagyni – egyelőre az elméleti alapokat rakjuk le), akkor egyösszegű befizetés esetén kedvezményt adunk a tanfolyam díjából!
Két kedvezmény közül is választhatsz:
1.) Egyösszegű befizetés esetén 5.000.-Ft kedvezmény, vagy 2.) Választhatod a részletfizetést – a tanfolyam díjának második 50%-át így csak a magasstartok megkezdésekor kell befizetned!


Az alapfokú tanfolyamainkról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz!