Payday loans
    ***  MESEBELI AFRIKA, nov. 25. - dec. 9.   ***  TRIBALJ, Húsvét - április 15-18.   ***   Pilóta regisztráció 2021   ***                  ***   COVID Irányelvek   ***   MONACO, BT - 2022. január 8-15.   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***

Csörlőzés - csörlős képzés, továbbképzés

IDŐPONT:  október 30. szombat (tartaléknap: október 31. vasárnap)
        
Repülés, akár 1000 méteres leoldási magasság, jó társaság... Nos, kell még valami?

Gyarapíthatod magasstartjaid számát. Folytatás azoknak, akik már elkezdték a "csörlőzhető" minősítés megszerzését, illetve újakat is 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@stat-counters.net to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

várunk!

Kérjük, spontán ötlettől vezérelve senki ne állítson oda Kalocsára ebben az időszakban, mert a csörlők teljes kapacitását a Fly Away és az előzetes bejelentkezők számára kötöttük le!

Előzetes bejelentkezés a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen

Úticél: Kalocsa - 2 csörlővel

Csörlőkezelő: Erdei István (Pityke) + "Kis Pityke"


siklóernyő kontra utasszállító Ugye számodra sem ismeretlen jelenség a "változó irányú szélcsend"? Magyarországon nincsenek magas hegyek, igen kevés a jól kialakított starthely, amelyek ráadásul erősen szélirányfüggőek. Alacsony magasságból - érthető okokból - nem szívesen startolnak bele a pilóták a gyenge szélbe, hiszen vajmi kevés idejük marad arra, hogy megtalálják és kitekerjék azt a termiket, ami majd felhőalapra röpíti őket.

A kiszámíthatatlan vagy forgolódó szélirányra és a szélcsendre kiváló megoldást nyújt a csörlésből történő repülés, hiszen egész Magyarország egy hatalmas leszálló... Ráadásul leoldási magasság lényegesen nagyobb lehet, mint a hazai hegyi starthelyeink szintkülönbsége!

Találkozó Budapesten: Budapesti találkozót külön nem szervezünk, de IDE KATTINTVA a Fly Away fuvarozós doksiban találhattok fuvart vagy éppen utast magatoknak ;)

Utazás: egyénileg, saját kocsival.


Találkozó Kalocsán: 10:00 órakor.
Kérjük legyetek pontosak, mert a képzés elméleti résszel, közös eligazítással kezdődik!
Koordináták: 46°33'14.2"É / 18°56'45.5"K
A pályának - széliránytól függően - az É-i vagy a D-i végénél találkozunk.

A betonozott pálya hozzávetőleg 2,5 km hosszú, É-D-i fekvésű - így a leoldási magasság Időjárástól, széltől függően akár 1000 méter fölött is lehet.


Részvételi feltételek:
  
-  A-vizsga vagy
   -  A-vizsga nélkül biztos starttudás, biztos iránytartás és megbízható instrukciókövetés (ha nem vagy biztos benne, hogy neked való-e már, de érdekel a program, kérdezz bátran!),
   -  saját alcsatornás PMR rádió feltöltött aksival / friss elemekkel,
   -  SIRESZ E-titkár regisztráció (A-vizsga előtti növendékek esetében növendékkártya 1.000.-Ft + Kalocsa éves belépő 2.000.-Ft befizetve),
   -  kitöltött és vezetett növendéknapló,
   - 
Aki hosszú időszakot hagyott ki, az az első start előtt mindenképpen kupolázzon!

Részvételi díj
:   3.000.- Ft / egy nap

Akinek van A-vizsgája, de nincs saját felszerelése, annak a haladó napokra +3.000.- Ft díjért, előzetes egyeztetés szerint tudunk biztosítani. 

Kalocsa-belépő: A Kalocsai Repülőtér használatának van egy éves díja - 2.000.-Ft / fő. Ezt a SIRESZ regisztrációs oldalán tudod rendezni növendékként és már vizsgázott pilótaként is. (ez bekerül a neved mellé az E-Titkárba)

Csörlések díja: 2.500.- Ft / teljes csörlés,
                       1.250.-Ft / félpályás
csörlés a csörlős startszámok szaporítása érdekében.
A csörlések díja
a csörlőkezelőnek fizetendő a helyszínen. 
Leoldót a helyszínen ad Pityke kölcsön, illetve vehettek sajátot
- ára 2.500.-Ft (ha nem hagyod el, egy életre szól ;-)


Jelentkezéskor kérjük a következő adatokat megküldeni
(bejelentkezési határidő 10.20. szerda)

Név: __________________________

Ha nincs A-vizsgád, kisdombjaid és magasstartjaid száma: ______ / ______

Csörlőzhető minősítésem van: IGEN / NEM

Ha nincs csörlőzhető minősítésed, de már csörlőztél, akkor csörléseid száma:
_______

Alkalmas-e a tartaléknap is: IGEN / NEM

IDE KATTINTVA, a Fly Away fuvarozós doksiben jelezheted, ha utas vagy és fuvart keresel vagy sofőr vagy és szívesen vinnél valakit.