Payday loans

Csörlőzés - csörlős képzés, továbbképzés, birkapöri...

IDŐPONT:  2018. április 28. szombat (pótnap vasárnap)
        
Gyere velünk egy tavaszi csörlésre Kalocsára! Repülés, akár 1000 méteres leoldási magasság, jó társaság, jó birkapöri... Nos, kell még valami?

Gyarapíthatod magasstartjaid számát. Folytatás azoknak, akik már elkezdték a "csörlőzhető" minősítés megszerzését, illetve újakat is 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@stat-counters.net to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

várunk!

Előzetes bejelentkezés a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen

Úticél: Kalocsa - 2 csörlővel!

Csörlőkezelő: Erdei István (Pityke)


siklóernyő kontra utasszállító Ugye számodra sem ismeretlen jelenség a "változó irányú szélcsend"? Magyarországon nincsenek magas hegyek, igen kevés a jól kialakított starthely, amelyek ráadásul erősen szélirányfüggőek. Alacsony magasságból - érthető okokból - nem szívesen startolnak bele a pilóták a gyenge szélbe, hiszen vajmi kevés idejük marad arra, hogy megtalálják és kitekerjék azt a termiket, ami majd felhőalapra röpíti őket.

A kiszámíthatatlan vagy forgolódó szélirányra és a szélcsendre kiváló megoldást nyújt a csörlésből történő repülés, hiszen egész Magyarország egy hatalmas leszálló... Ráadásul leoldási magasság lényegesen nagyobb lehet, mint a hazai hegyi starthelyeink szintkülönbsége!

Találkozó Budapesten: április 28. szombat reggel 7:00 - az M3 kivezetője előtt a Hungária körúton található ÖMV-kúttól indulunk (van itt egy McDonalds is...), hogy 7.15-kor bepakolva, utasokat szétosztogatva útra is keljünk!! A helyszín a gyalogosok számára az 1-es villamossal is megközelíthető.
Koordináták: 47°31'2.78"N / 19° 5'31.60"E
Vagy összeszervezhetitek a fuvart előre is, de: Figyelem autósok! Nem ottfelejteni szegény, kiszolgáltatott gyalogosokat ;-)


Utazás: egyénileg, saját kocsival.


Találkozó Kalocsán: 9.15 órakor.
Kérjük legyetek pontosak, mert a képzés elméleti résszel, közös eligazítással kezdődik!
Koordináták: 46°33'14.2"É / 18°56'45.5"K
A pályának - széliránytól függően - az É-i vagy a D-i végénél találkozunk.

A betonozott pálya hozzávetőleg 2,5 km hosszú, É-D-i fekvésű - így a leoldási magasság Időjárástól, széltől függően akár 1000 méter fölött is lehet.


Részvételi feltételek:
  
-  A-vizsga vagy
   -  A-vizsga nélkül biztos starttudás, biztos iránytartás és megbízható instrukciókövetés (ha nem vagy biztos, de érdekel a program, kérdezz bátran!),
   -  saját alcsatornás PMR rádió feltöltött aksival / friss elemekkel,
   -  SIRESZ E-titkár regisztráció (A-vizsga előtti növendékek esetében ingyenes!),
   -  kitöltött és vezetett növendéknapló,
   - 
Aki kihagyta a telet, az az első start előtt mindenképpen kupolázzon!

Részvételi díj
:   3.000.- Ft

Akinek van A-vizsgája, de nincs saját felszerelése, annak a haladó napokra +3.000.- Ft díjért, előzetes egyeztetés szerint tudunk biztosítani. 

Birkapöri: A birkapörit (saját birkából) és némi savanyúval Kállay Csongornak köszönhetjük - egészségetekre! Cserében csak hagyjátok őt is csörlőkötél végére jutni, amikor szeretné ;-) 

Kalocsa-belépő: A Kalocsai Repülőtér használatának van egy éves díja - 2.000.-Ft / fő. Ezt fizetheted (1) előre, ha teljes értékű (fizetős) SIRESZ regisztrációd van és megigényelted a rendeléskor vagy (2) a helyszínen, az évi első kalocsai repülésed alkalmával, ergo most ;-) (ez majd bekerül a neved mellé az E-Titkárba)

Csörlések díja: 2.000.- Ft / teljes csörlés, amely a csörlőkezelőnek fizetendő a helyszínen. Kérhető félpályás csörlés a csörlős startszámok szaporítása érdekében - értelemszerűen ezek díja valamivel alacsonyabb. 
Leoldót a helyszínen ad Pityke kölcsön, illetve vehettek sajátot
- ára kb. 2.500.-Ft (ha nem hagyod el, egy életre szól ;-)

Jelentkezéskor kérjük a következő adatokat megküldeni
(bejelentkezési határidő: április 23. hétfő)

Név: __________________________

Ha nincs A-vizsgád, kisdombjaid és magasstartjaid szám: ______ / ______

Csörlőzhető minősítésem van: IGEN / NEM

Ha nincs csörlőzhető minősítésed, de már csörlőztél, akkor csörléseid száma:
_______

Találkozó helyszíne: BUDAPEST / KALOCSA (csak hogy ne várjuk feleslegesen, aki egyenest a helyszínre jön)

Utazás módja: BECSATLAKOZNÉK / SAJÁT KOCSI (nincs üres helyem) / SAJÁT KOCSI ÉS …. DB HELYEM IS VAN (ha pedig leegyeztetted az utasokkal, akkor névsor…)

Ha saját kocsival, üres hellyel jössz, kérjük küldj telefonszámot, hogy össze tudjunk kötni az utasokkal, nehogy valaki ismét a Hungária körúton maradjon mindörökre ;-)