Payday loans
    ***    DONOVALY, május 6.    ***    Intenzív tanfolyam, május 6-14.    ***   TOLMIN, Soca-völgy, május 8-14.   ***             ***  MACEDONIA, távrepülés 06.26-07.02.   ***  MEDUNO, Pünkösd június 2-5.  ***  AKCIÓK  *** Fly Away Pirigliding - English *** Fly Away Paragliding - Deutsch *** 

PILÓTA REGISZTRÁCIÓK - 2017

2016. december 7-ével megnyílik a 2017. évre vonatkozó pilóta és ernyő regisztráció a SIRESZ online oldalán!
A január 31-ig leadott teljes rendelésre 5.000.- Ft kedvezményt ad a SIRESZ, és a Fly Away-nél is plusz szolgáltatással élhetsz! (részletek lentebb)

A Fly Away Team nevében szeretnénk hangsúlyozni, hogy elkötelezettek elsősorban a biztonságos és jogszerű repülés mellett vagyunk - illetve kérjük csapatunk tagjait, hogy Ti is ebben a szellemben járjatok el!

Az adminisztráció a SIRESZ  E-Titkár online rendszerben történik, a díjak fizetése pedig átutalással rendezhető közvetlenül a SIRESZ felé, a kiállított kártyákat, illetve az ernyőtökre kötött kötelező felelősségbiztosítási kötvény egy másolatát (amelyet a biztosító állatott ki) az általatok megadott levelezési címre, postán kapjátok meg.
Az adminisztráció tehát a lehetőségekhez képest egyszerű és nem vesz sok időt igénybe.

A regisztráció megkezdése előtt kérjük olvassátok át a teljes cikket figyelmesen, így még könnyebb lesz az ügyintézés :-)

A 2017. évre vonatkozó regisztrációitokat a SIRESZ elektronikus rendszerén
a Fly Away Team kiválasztásával tehetitek meg - versenyzőként és szabadidős pilótaké2nt egyaránt: KATT IDE


A 2017. év "kedvezmény kódja: 5". Vagyis minden 2017. január 31-ig leadott és kifizetett rendelésre 5.000.- Ft kedvezményt írnak jóvá.

A Fly Away éves tagdíja (8.000.-Ft) a szakmai és egyéb háttéren kívül magában foglalja:
- pilótánként egy ernyő éves kötelező, alapszintű műszaki vizsgálatát,
amennyiben az ernyőt 2017. január 31-ig leadod vizsgáztatni. Február 1. után azok élhetnek a klubtagsági díjban foglalt alapszintű műszaki vizsgáztatás lehetőségével, akik frissen vásárolnak ernyőt (újat vagy használtat); ezt követően csatlakoznak klubunkhoz, vagy teszik le A-vizsgájukat és váltják ki első papírjaikat.
- február 1. - és március 31. között 50% kedvezményt adunk klubtagjainknak az ernyők éves műszaki vizsgáztatási díjából.

- mentőernyő áthajtogatását a klubnapon,

- további szolgáltatásokat, amelyeket klubtagjaink számára folyamatosan megküldünk.

A regisztráció mente:

1. ) Azok számára, akik már a korábbi években is

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (19)

használták az E-Titkár rendszert
, pár kattintás az egész éves papírmunka ;-) Ellenőrizd változott-e valami az adataid között (levelezési cím, elérhetőségek stb.), váltottál-e ernyőt stb. 
Utána már jöhet is a 2017. évi rendelés. Az "5 kedvezménykódot" nem kell külön igényelni, az E-Titkár automatikusan jóváírja, ahogyan azt is, ha az előző évről van többletbefizetésed, jóváírásod!

2.) A SIRESZ-hez újonnan regisztráló pilótáknak szükséges:
- egy digitális igazolványkép (figyelem: nem ernyős kép, nem napszemüveges, nem sapkás - mivel hivatalos irat, csak igazolványkép-jellegű fotó fogadható el!);
- a startkönyvedbe vagy a növendéknaplódba bejegyzett legmagasabb jogosításod/jogosításaid elektronikus másolata (scan vagy fotó);
- siklóernyőd légialkalmassági tanúsítása elektronikus formában; SIRESZ-es műszaki esetén ezt a vizsgáztató viszi fel a rendszerbe. Másik szervezetnél vizsgáztatott ernyő légialkalmassági tanúsítását scan vagy fotó formájában kell feltölteni (növendékeknek már regisztrációkor!)
Ezt követően rendelhetsz szolgáltatást - használd a Gyorstündér funkciót, tündérien sokat segít .-)

3.) Akinek még nincs A-vizsgája:
- Ha egyelőre se saját ernyőd, se A-vizsgád - még tart a tanfolyam, akkor kattints a Növendék 1. regisztrációra. Kötelező, de ingyenes :-)
A 2017. évre azoknak is élesíteniük kell növendék státuszukat, akik az előző évben már regisztráltak.
Írd be a növendék 1. státuszod kezdetét (vagy a tanfolyamkezdésed dátumát) és ezt követően, (de csakis ezt követően nyílik fel a lehetőség!) rendeld meg a 0.-Ft-os Növendék Regisztrációt!

Bármilyen kérdésed marad, vagy elakadsz az ügyintézéssel - dobj egy e-mailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre Szép Marianna részére (vulkánkitörés, földrengés és egyéb halaszthatatlan természeti katasztrófa esetére a telefonszáma munkaidőben: 06-30-7841781) vagy ha kifejezetten Fly Away-es klubos kérdésed van, akkor a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre - és igyekszünk segíteni :-)


A Fly Away Team  a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatala által 2013. decemberében kiállított, saját, érvényes tevékenységi engedélyei alapján folytatja tevékenységét a SIRESZ érvényes üzembentartása alapján.
Az engedélyek megtekintéséhez és a részletekhez KATT IDE

A 2014. és 2015. évben a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatala által végzett auditjai a Fly Away Team önálló képzőszervezeténél. "A Hatóság az ellenőrzés során nem megfelelőséget nem tárt fel." Példásan rendben találtak mindent. :-)

A Fly Away Team pilótái, növendékei és tandemutasai számára a SIRESZ-szel (Siklórepülő Szövetség) együtt olyan hézagmentes jogi és szakmai hátteret teremtett, amely mindenki számára garantálja, hogy csak a repülés élményére figyelhessen, papírjai és háttere bármilyen ellenőrzésen megállja a helyét.


Csodaszép szárnyalásokat kíván a 2017. évre is:

a Fly Away csapata