Payday loans
         ***  SZICÍLIA, március 13-20.  ***  Évadzáró 2017  ***  MONACO, biztonságtechnika - január 13-20.  ***                      ***   Tanfolyamkezdés   *** Fly Away előadássorozat 2017-18.   ***                          *** Fly Away Pirigliding - English *** Fly Away Paragliding - Deutsch *** 
Két új márka a palettánkon!
bgd siklóernyő
Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a jövőben két újabb siklóernyős cég termékeit is megvásárolhatjátok nálunk:

BGD és S.E.A-Wings

Mindkét márka - minőségében, árában és kommunikációjában egyaránt - jól beilleszthető jelenlegi palettánkba. Igyekeztünk az árakat is úgy kialakítani, hogy még szélesebb választék álljon az új felszerelések iránt érdeklődők rendelkezésére. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy döntésünknél a legfontosabb vásárlói igények és szempontok alapján mérlegeltünk. Így biztosak lehettek benne, hogy az eddigi márkák mellet ismét két olyan céget sikerült megnyernünk, amelyek termékei minden tekintetben megfelelnek a tőlünk eddig is megszokott minőségnek és elvárásoknak.

S.E.A-Wings  Paragliders


Az fiatal, ukrajnai S.E.A-Wings Paragliders most kezdte meg a fejlesztést és termékei bevezetését a piacra. Nem kell azonban messze menő következtetéseket levonni ebből, hiszen az ”orosz iskola” hagyományai nem új keletűek: sárkány- és vitorlázórepülő gyártásuk régóta világszínvonalú, csak úgy, mint tervezőik és pilótáik. (és akkor még nem szóltunk a klasszikusokról, mint Tupolje,v Iljusin, Antonov, Jakovlev, Mikoljan….)
Csupán tájékoztatásként írom, hogy mielőtt döntöttünk volna az új márka felvételéről, alaposan átnéztem, sőt kipróbáltam az egyik modellt, és bátran mondhatom, hogy a gyártási és fejlesztési technológia teljesen Nyugat-európai szintű! Mind a felhasznált anyagok, mint a beépített technológia megoldások megfelelnek a legmodernebb és legigényesebb elvárásoknak is. 

Azért döntöttünk mellettük, mert partnereink közül régóta hiányzott egy olyan cég, amely termékeinek új árai szélesebb kör számára megfizethetőek, így lehetőséget adnak a nullkilométeres ernyővel történő repülésre. Ezzel szemben olyan minőséget és termékválasztékot kínálnak, amely egyáltalán nem az ”olcsójános” kategória, amely rendszerint minden nemkívánatos velejáróját hordozza magában…

Azt gondoljuk, hogy a S.E.A-Wings képviseletével, sok pilótának közelebb hozhatjuk az olcsóbb, de minőségben ugyanazt nyújtó új, minden igényt kielégítő felszerelések megvásárlását!

BGD - „Bruce Goldsmith Design”  

Azt gondolom, hogy ezt a márkát már bemutatni sem igen kell... A a cég alapítója, konstruktőre, tulajdonosa, Bruce Goldsmith, az egyik legismertebb könnyűrepülő pilóta a világion. Nyert siklóernyős világbajnokságot, világkupát, mindemellett profi sárkányrepülő pilóta, számtalan szakcikk és könyv szerzője...  Örömmel vettük, hogy ő maga keresett meg bennünket, és úgy vélem, hogy ránk nézve ez egy komoly elismerés.
A fenti ismertető után aligha lehet kétséges, hogy az ő nevével fémjelzett felszerelések, minden tekintetben a legmagasabb színvonalat képviselik a piacon. Mi is egy olyan termékcsaláddal gyarapodtunk, amely a tőlünk megszokott, igényes, megbízható minőségű kínálatunkba könnyen beleillik.

A BGD forradalmi megoldásai, az ernyők teljesítménye, biztonsága és kezelhetősége, és nem utolsósorban teljesen egyéni színvilága - a felhasználói vélemények és értékesítés alapján - az utóbbi évek legdinamikusabban fejlődő gyártójává emelte ezt a céget.

Reméljük, hogy közületek is sokan választják majd a BGD-t, hiszen mind minőség, mind elérhetőség tekintetében új dimenziót nyit a felszerelések világában.