Payday loans
Két új márka a palettánkon!
bgd siklóernyő
Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a jövőben két újabb siklóernyős cég termékeit is 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@stat-counters.net to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

megvásárolhatjátok nálunk:

BGD és S.E.A-Wings

Mindkét márka - minőségében, árában és kommunikációjában egyaránt - jól beilleszthető jelenlegi palettánkba. Igyekeztünk az árakat is úgy kialakítani, hogy még szélesebb választék álljon az új felszerelések iránt érdeklődők rendelkezésére. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy döntésünknél a legfontosabb vásárlói igények és szempontok alapján mérlegeltünk. Így biztosak lehettek benne, hogy az eddigi márkák mellet ismét két olyan céget sikerült megnyernünk, amelyek termékei minden tekintetben megfelelnek a tőlünk eddig is megszokott minőségnek és elvárásoknak.

S.E.A-Wings  Paragliders


Az fiatal, ukrajnai S.E.A-Wings Paragliders most kezdte meg a fejlesztést és termékei bevezetését a piacra. Nem kell azonban messze menő következtetéseket levonni ebből, hiszen az ”orosz iskola” hagyományai nem új keletűek: sárkány- és vitorlázórepülő gyártásuk régóta világszínvonalú, csak úgy, mint tervezőik és pilótáik. (és akkor még nem szóltunk a klasszikusokról, mint Tupolje,v Iljusin, Antonov, Jakovlev, Mikoljan….)
Csupán tájékoztatásként írom, hogy mielőtt döntöttünk volna az új márka felvételéről, alaposan átnéztem, sőt kipróbáltam az egyik modellt, és bátran mondhatom, hogy a gyártási és fejlesztési technológia teljesen Nyugat-európai szintű! Mind a felhasznált anyagok, mint a beépített technológia megoldások megfelelnek a legmodernebb és legigényesebb elvárásoknak is. 

Azért döntöttünk mellettük, mert partnereink közül régóta hiányzott egy olyan cég, amely termékeinek új árai szélesebb kör számára megfizethetőek, így lehetőséget adnak a nullkilométeres ernyővel történő repülésre. Ezzel szemben olyan minőséget és termékválasztékot kínálnak, amely egyáltalán nem az ”olcsójános” kategória, amely rendszerint minden nemkívánatos velejáróját hordozza magában…

Azt gondoljuk, hogy a S.E.A-Wings képviseletével, sok pilótának közelebb hozhatjuk az olcsóbb, de minőségben ugyanazt nyújtó új, minden igényt kielégítő felszerelések megvásárlását!

BGD - „Bruce Goldsmith Design”  

Azt gondolom, hogy ezt a márkát már bemutatni sem igen kell... A a cég alapítója, konstruktőre, tulajdonosa, Bruce Goldsmith, az egyik legismertebb könnyűrepülő pilóta a világion. Nyert siklóernyős világbajnokságot, világkupát, mindemellett profi sárkányrepülő pilóta, számtalan szakcikk és könyv szerzője...  Örömmel vettük, hogy ő maga keresett meg bennünket, és úgy vélem, hogy ránk nézve ez egy komoly elismerés.
A fenti ismertető után aligha lehet kétséges, hogy az ő nevével fémjelzett felszerelések, minden tekintetben a legmagasabb színvonalat képviselik a piacon. Mi is egy olyan termékcsaláddal gyarapodtunk, amely a tőlünk megszokott, igényes, megbízható minőségű kínálatunkba könnyen beleillik.

A BGD forradalmi megoldásai, az ernyők teljesítménye, biztonsága és kezelhetősége, és nem utolsósorban teljesen egyéni színvilága - a felhasználói vélemények és értékesítés alapján - az utóbbi évek legdinamikusabban fejlődő gyártójává emelte ezt a céget.

Reméljük, hogy közületek is sokan választják majd a BGD-t, hiszen mind minőség, mind elérhetőség tekintetében új dimenziót nyit a felszerelések világában.