Payday loans

PILÓTA REGISZTRÁCIÓK - 2018

A 2017. december 11-el kezdődő hét második felében megnyílik a 2018. évre vonatkozó pilóta és ernyő regisztráció a SIRESZ online oldalán!
A január 31-ig leadott teljes rendelésre 5.000.- Ft kedvezményt ad a SIRESZ, és a Fly Away-nél is plusz szolgáltatással élhetsz! (részletek lentebb - a kedvezmény a határidőben lezárt, kifizetett rendelésekre vonatkozik)

A Fly Away Team nevében szeretnénk hangsúlyozni, hogy elkötelezettek elsősorban a biztonságos és jogszerű repülés mellett vagyunk - illetve kérjük csapatunk tagjait, hogy Ti is ebben a szellemben járjatok el!

Az adminisztráció a SIRESZ  E-Titkár online rendszerben történik, a díjak fizetése pedig átutalással rendezhető közvetlenül a SIRESZ felé, a kiállított kártyákat, illetve az ernyőtökre kötött kötelező felelősségbiztosítási kötvény egy másolatát (amelyet a biztosító állatott ki) az általatok megadott levelezési címre, postán kapjátok meg.
Az adminisztráció tehát a lehetőségekhez képest egyszerű és nem vesz sok időt igénybe.

A regisztráció megkezdése előtt kérjük olvassátok át a teljes cikket figyelmesen, így még könnyebb lesz az ügyintézés :-)

A 2018. évre vonatkozó regisztrációitokat a SIRESZ elektronikus rendszerén
a Fly Away Team kiválasztásával tehetitek meg - versenyzőként és szabadidős pilótaké2nt egyaránt: KATT IDE


A 2018. év "kedvezmény kódja: 5". Vagyis minden 2018. január 31-ig leadott és kifizetett rendelésre 5.000.- Ft kedvezményt írnak jóvá.

A Fly Away éves tagdíja (8.000.-Ft) a szakmai és egyéb háttéren kívül magában foglalja:
- pilótánként egy ernyő éves kötelező, alapszintű műszaki vizsgálatát,
amennyiben az ernyőt 2018. január 31-ig leadod vizsgáztatni. Február 1. után azok élhetnek a klubtagsági díjban foglalt alapszintű műszaki vizsgáztatás lehetőségével, akik frissen vásárolnak ernyőt (újat vagy használtat); ezt követően csatlakoznak klubunkhoz, vagy teszik le A-vizsgájukat és váltják ki első papírjaikat.
- február 1. - és március 31. között 50% kedvezményt adunk klubtagjainknak az ernyők éves műszaki vizsgáztatási díjából.

- mentőernyő áthajtogatását a január 6-i klubnapon,
-
a "Fly Away távrepülő versenyzői utánpótlás-nevelés 2018" programban való részévétel lehetőségét, melynek keretében - eddig egyedülálló módon - anyagi és szakmai segítséget tudunk nyújtani a távrepülő versenyzés iránt érdeklődő pilótáinknak,
- folyamatban van az egyeztetés, mely szerint fejenként egy mentést a Fly Away tagjai az év folyamán ingyenesen igényelhetnek a Barlangi mentőszolgálattól,

- további szolgáltatásokat, amelyeket klubtagjaink számára folyamatosan megküldünk.

A regisztráció mente:

1. ) Azok számára, akik már a korábbi években is 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@stat-counters.net to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

használták az E-Titkár rendszert
, pár kattintás az egész éves papírmunka ;-) Ellenőrizd változott-e valami az adataid között (levelezési cím, elérhetőségek stb.), váltottál-e ernyőt stb. 
Utána már jöhet is a 2018. évi rendelés. Az "5 kedvezménykódot" nem kell külön igényelni, az E-Titkár automatikusan jóváírja, ahogyan azt is, ha az előző évről van többletbefizetésed, jóváírásod!

2.) A SIRESZ-hez újonnan regisztráló pilótáknak szükséges:
- egy digitális igazolványkép (figyelem: nem ernyős kép, nem napszemüveges, nem sapkás - mivel hivatalos irat, csak igazolványkép-jellegű fotó fogadható el!);
- a startkönyvedbe vagy a növendéknaplódba bejegyzett legmagasabb jogosításod/jogosításaid elektronikus másolata (scan vagy fotó);
- siklóernyőd légi alkalmassági tanúsítása elektronikus formában; SIRESZ-es műszaki esetén ezt a vizsgáztató viszi fel a rendszerbe. Másik szervezetnél vizsgáztatott ernyő légi alkalmassági tanúsítását scan vagy fotó formájában kell feltölteni (növendékeknek már regisztrációkor!)
Ezt követően rendelhetsz szolgáltatást - használd a Gyorstündér funkciót, tündérien sokat segít .-)

3.) Akinek még nincs A-vizsgája:
- Ha egyelőre se saját ernyőd, se A-vizsgád - még tart a tanfolyam, akkor kattints a Növendék 1. regisztrációra. Kötelező, de ingyenes :-)
A 2018. évre azoknak is élesíteniük kell növendék státuszukat, akik az előző évben már regisztráltak.
Írd be a növendék 1. státuszod kezdetét (vagy a tanfolyamkezdésed dátumát) és ezt követően, (de csakis ezt követően nyílik fel a lehetőség!) rendeld meg a 0.-Ft-os Növendék Regisztrációt!

Bármilyen kérdésed marad, vagy elakadsz az ügyintézéssel - dobj egy e-mailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre Szép Marianna részére (vulkánkitörés, földrengés és egyéb halaszthatatlan természeti katasztrófa esetére a telefonszáma munkaidőben: 06-30-7841781) vagy ha kifejezetten Fly Away-es klubos kérdésed van, akkor a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre - és igyekszünk segíteni :-)


A Fly Away Team  a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatala által 2013. decemberében kiállított, saját, érvényes tevékenységi engedélyei alapján folytatja tevékenységét a SIRESZ érvényes üzembentartása alapján.
Az engedélyek megtekintéséhez és a részletekhez KATT IDE

A Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatala által végzett auditok a Fly Away Team önálló képzőszervezeténél,
eddig kivétel nélkül minden évben azonos eredménnyel zárultak: "A Hatóság az ellenőrzés során nem megfelelőséget nem tárt fel." Példásan rendben találtak mindent. :-)

A Fly Away Team pilótái, növendékei és tandemutasai számára a SIRESZ-szel (Siklórepülő Szövetség) együtt olyan hézagmentes jogi és szakmai hátteret teremtett, amely mindenki számára garantálja, hogy csak a repülés élményére figyelhessen, papírjai és háttere bármilyen ellenőrzésen megállja a helyét.


Csodaszép szárnyalásokat kíván a 2018. évre is:

a Fly Away csapata