Payday loans
  ***   BASSANO, április 8-14.   ***   ANDALÚZIA, március 16-23.   ***  ***   MACEDÓNIA, május 11-17.   ***             ***    MACEDONIA XC, május 11-17.    ***   Fly Away előadássorozat 2018-19.    ***  English *** Deutsch ***  1% ***

Siklóernyős könyv

siklóernyős tankönyv

Simonics Péter: Szelek szárnyán - siklóernyőzés A-tól Z-ig című könyve kapható a Libri könyvesboltjaiban vagy megrendelhető online, pl. a bookline oldalán
(352 oldalon 365 színes fotóval, grafikával)
KATT IDE

Világcsúcsunk története

CÉLEGYENESBEN AZ ADVANCE EPSILON 9
Immár minden méretben megkezdődött a gyártás, az első demok pedig a 2019-es évvel együtt érkezhetnek :)

- az EN-B kategória közepét célozza,
- intenzív fejlesztői munka = még jobb teljesítmény,
- friss-ropogós technikai újítások,
- tűpontos kezelhetőség és magas élmény-faktor,
 
5 méret / 4 szín - hogy biztosan ki tudd választani a neked valót!

További infó: Simonics Péter +36-70-3971744 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Az EN-B kategória közepét célozza

Az Advance fejlesztőcsapatának igencsak hízelgett az elmúlt három évben az EPSILON 8 közönségsikere. Ezt egyrészt feketén-fehéren mutatják a kiemelkedő eladási számok, ám ennél is fontosabb a pilótáktól kapott rengeteg pozitív visszajelzés - ez ad igazi motivációt a további munkához!

Intenzív fejlesztői munka = még jobb teljesítmény

Elődjéhez viszonyítva az EPSILON 9 teljesítménye érzékelhetően jobb lett, ráadásul a passzív biztonsági paraméterek egy hajszálnyit sem szenvedték ezt meg! Rengeteg új, apróbb-nagyobb technikai vívmány tette lehetővé az előrelépést: bekerült két extra cella, minibordák, finomhangolt alacsony légellenállású szárnyvégek, módosították a kupolaívet, a varrástechnológiát stb.

Friss-ropogós technikai újítások


Az EPSILON 9 technikai újításai már szabad feltűnőek! Az új EPSILON az első ADVANCE modell belsőleg varrott minibordákkal, mely jelentősen növeli a varrásfelületek kopásállóságát a korábbi külső varrásokhoz képest. A kupola íve egy egészen modern mixre épül: az íves alsó vonalak a könnyű kezelhetőséget szolgája, miközben az erőteljes, tompább felső vonal pedig a teljesítményt fokozza. Az EPSILON 9-ben megtalálható minden modern újítás a gyorscsattos fülcsukó technológiátol egészen az "Easy Connect"-ig... Nos, kipróbálod mik ezek?

Tűpontos kezelhetőség és magas élményfaktor

Az EPSILON 9 pontos és azonnali reakciói miatt precízen és könnyedén centírozhatja pilótája a termiket, miközben a kiváló kereszt- és hosszstabilitás segítséget nyújt a turbulencia rögös útján. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy kimagasló élményt, elégedettséget adjon a levegőben, ami a biztonság mellett az egyik legfontosabb szempont a közép-haladó pilóták számára.