Payday loans
  ***   BASSANO, április 8-14.   ***   ANDALÚZIA, március 16-23.   *** AKCIÓK! ***   MACEDÓNIA, május 11-17.   ***             ***    SOCA-VÖLGY, július 13-17.    ***   Fly Away előadássorozat 2018-19.    ***  English *** Deutsch ***  1% ***

Siklóernyős könyv

siklóernyős tankönyv

Simonics Péter: Szelek szárnyán - siklóernyőzés A-tól Z-ig című könyve kapható a Libri könyvesboltjaiban vagy megrendelhető online, pl. a bookline oldalán
(352 oldalon 365 színes fotóval, grafikával)
KATT IDE

Világcsúcsunk története

A TÁVREPÜLÉS METEOROLÓGIÁJA

Fichtinger Gyula
előadása

A távrepülés meteorológiájának elmélete és gyakorlati alkalmazása.
Előadásunk elsősorban azoknak a távrepülő, avagy távrepüléssel kacérkodó pilótáknak szól, akik tisztában vannak már a repülésmeteorológia alapjaival.


Időpont:
  2019. február 19. kedd 18.00
   
Szeretettel várunk minden Fly Away klubtagot és érdeklődőt :-)            


Helyszín:
     IBS Office Center - 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.  (a terem pontosítása a portán)

A tervezett program:

18.00-tól

ELŐADÁS:

A távrepülés meteorológiájának elmélete és gyakorlati alkalmazása  - Fichtinger Gyula előadása

A meteorológia, mint téma, kimeríthetetlen... A siklóernyőzésben, távrepülésben pedig pontosan olyan jelentőséggel bír, mint maga a repüléstechnika! Ráadásul éppen annyira igaz mindkettőre: megtanulni, kiismerni tökéletesen soha nem tudjuk, csupán egyre többet elsajátítani belőle...

Többször hallhattátok már Fichtinger Gyula két előadását: 1.) A távrepülés meteorológiájának elmélete és 2.) A távrepülés meteorológiája a gyakorlatban.
A rengeteg pozitív visszajelzés és ismétlés iránti érdeklődés miatt most újra "műsorra tűztük" őket, de immár kissé változtatott formában, egy előadásban összefoglalva.
Az előadás egyrészt a távrepülő, avagy távrepüléssel még csak kacérkodó pilóták gyötrő és egyben végtelenségig szakértett kérdésének megválaszolásához próbál segítséget adni: "Mikor menjek távot repülni?"

Van azonban az estének egy másik célja is. Szeretnénk megfelelő elméleti alapokkal előkészíteni a pilótákat a téma következő előadására, melyet március 19-én, kedden az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa tart majd :)


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!