Payday loans
               ***    MAROKKÓ, március 11-18.   ***    MONACO, január 4-11.   ***    LIJAK, okt 31 - nov 3.   ***                        ***   ÚJ-ZÉLAND, február 14 - március 1.  ***  Fly Away előadássorozat 2019-20.   ***  English *** Deutsch ***  1% ***
Nyár van! Íme a legforróbb ajánlatok a BGD-től

Itt a nyár, a BGD pedig ezerrel dolgozik új szárnyain és egyéb felszerelésein, hogy Te a legtöbb élményt hozhasd ki a repülésedből.

Íme néhány újdonság:

WEIGHTLESS

"Tele élménnyel, új barátokkal, jó repülésekkel” – így összegezte az idei Claire Garnesson a Saint Jean Montclarben rendezett Weightless siklóernyős versenyt, ahol a súlyod egy fikarsznyit sem nyom a latban. KATTINTS IDE és nézz bele hogyan zajlott az esemény!

CURE2: HAMAROSAN...

Néhány szemfüles pilóta kiszúrta, hogy Bruce egy CURE2 protoval repült a Weightless-en. Kilenc hónapja bábáskodunk az új típus felett, és ez immár a negyedik proto volt. A képen az ötös számú proto látható, és rettenetesen izgatottak vagyunk! Bruce ugyanis végre elégedetten nyilatkozat, "Könnyen repülhető és nagyszerűen magabiztos érzést ad, miközben jó a teljesítménye". Bomba időjárás volt Dél-Franciaországban ezen a héten 3000 méteres felhőalappal és 6 m/s termikekkel – tökéletes körülmények a teszteléshez. Remélhetőleg befejezzük a CURE2 M-es méretét a St Hilaire fesztiválra – készüljetek, kémleljétek az eget ;) MAGIC: MÁR MINDEN MÉRETBEN MEGKAPTA A MINŐSÍTÉST

A MAGIC immár mind az öt méretben megkapta a minősítést és raktáron van. Kiemelkedő biztonsági paraméterei, kifogástalan viselkedése spirálban (nem tudtuk elérni, hogy spirálban ragadjon – pedig keményen próbáltuk!) és látványos teljesítményével az EN-A minősítésű MAGIC ideális tanulóernyő, de érdemes tudni, hogy ennél sokkal több van benne!   

KATT IDE és fedezd fel a MAGIC világát


GYPSY GYORSZSÁK

A szezon egyik újdonsága a GYPSY gyorszsák. Pillanatok alatt összepakolhatod a teljes felszerelésed egy kényelmes zsákba, hogy minél gyorsabban visszatérj a starthelyre és kihozhasd a napból a maximumot – mi más akarna egy pilóta?

A célnak leginkább megfelelően kialakított kompressziós hevederek, Fixlock rendszer, szeparált hevederzsák, oldalzsebek, ergonomikus hátizsákrendszer és sok egyéb célirányos apróság egyszerre hivatott védeni a felszerelésed és a hátad!

Három méret közül választhatsz GYPSY gyorszsákot:
S (Lemon, kicsi, avagy könnyű ernyőkhöz), M (Berry, középméretű felszerelésekhez), L (Cherry, tandempakkokhoz)SZINTÉN ÚJ...


1. A DUAL Lite friss-ropogós új színkombinációban is rendelhető már, amit Tulip-nak neveztünk el.

2. Íme a SEED kupolázós ernyő új színei: Blaze and

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules. Inferno  

3. Újraterveztük a könnyített tandemkarokat is.   

dual lite seed: blaze és inferno könnyített tandemkarokA felszerelésekről további infó: Simonics Péter +36-70-3971744 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.