Payday loans
                              ***  Tisza-tó BIZTONSÁGTECHNIKA  ***  MONACO, 2021. január 9-16. és 16-23.  ***                                       ***   COVID Irányelvek   ***   Tanfolyamos előadások online   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***
SIKLÓERNYŐS ALAPFOKÚ TANFOLYAM KEZDÉS - 2020. 

ÉVADNYITÓ KEDVEZMÉNY!


Amint a COVID-helyzet engedi - jogszerűen, biztonságban, józan ésszel - kezdjük a 2020. évi tanfolyamunk gyakorlatát!

KATT IDE COVID-tájékoztatónkhoz
KATT IDE tanfolyamunk részleteihez


Törj ki a hétköznapokból és emelkedj velünk a levegőbe! Régi álma az embernek a repülés - és az egyik legszebb, leginkább természetközeli formája a siklóernyőzés.

Sokkal közelebb van hozzád, mint gondolnád... Nem kell hozzá különleges képesség. Nem kell hozzá különleges kondíció. Nem kell hozzá különleges bátorság. Ha megszületett benned a vágy, gyere el a Fly Away siklóernyős tanfolyamára, és mi 29 év tapasztalattal a hátunk mögött segítünk abban, hogy minél több élményt szerezzen neked a repülés, a lehető legbiztonságosabb körülmények között.

Iskolánk vezető oktatója Simonics Péter a Fly Away Team és a Siklórepülő Szövetség képzésvezetője; cél-táv világcsúcstartó pilóta; a magyar válogatott vezetője.

Január 18-án indítottuk a 2020. szezon siklóernyős alaptanfolyamát. Ne félj, még nem maradtál le semmiről! Az alapozó időszak előadásai az év folyamán periódusonként ismétlődnek.
Ha még a gyakorlati évkezdésben, azaz március folyamán becsatlakozol, akkor egyösszegű befizetés esetén kedvezményt adunk a tanfolyam díjából!
Két kedvezmény közül is választhatsz:
1.) Egyösszegű befizetés esetén 5.000.-Ft kedvezmény (így 98.000.-Ft helyett most csak 93.000.-Ft a tanfolyam díja), vagy 2.) Választhatod a részletfizetést – a tanfolyam díjának második 50%-át így csak a magasstartok megkezdésekor kell befizetned!


További részletekhez KATT IDE, illetve a bővebben alatt...
            JELENTKEZZ MOST!Miért érdemes még a téli időszakban belevágni a tanfolyamba?
- A téli időszakban alapozunk - vagyis elméleti előadásokkal (aerodinamika, meteorológia, repüléselmélet, felszerelésismeret, szabályismeret, légterek stb.) és "fedett-pályás" gyakorlati foglalkozásokkal (felszerelésismeret, felszerelések használata, beállítása, mentőrendszer ismerete, tornatermes foglalkozások) készítjük elő a márciusban kezdődő gyakorlatot.

Az aktív alapozó időszak garantálja, hogy minél alaposabb felkészültséggel láthass neki gyakorolni, és minél előbb, biztonságban a levegőbe emelkedhess!A legfontosabb tudnivalók:

- Tanfolyamainkon az oktatás és a haladás a résztvevők eltérő szabadideje és képessége miatt személyre szabott.

- A Fly Away 1991-ben alakult meg, így immár 29 éves repülési és oktatási tapasztalattal, ennek megfelelő emberi és szakmai háttérrel segítjük a nálunk
tanuló pilótákat. Iskolánk vezető oktatója Simonics Péter cél-táv világrekorder pilóta nem csak szakmai fogásokra tanít, de a siklóernyőzés - mint az egyik természethez legközelebb álló repülési formának - a legmélyebbről szóló hangjait próbálja feltárni a nyitott füleknek.

- Az A-vizsgák kiadása nem a tanfolyamon eltöltött napok számától, hanem kizárólag az elsajátított elméleti és gyakorlati tudástól függ! Ahogy mondani szoktuk: mindenki akkor kapja meg az A-vizsgát, amikor úgy érezzük "jól tudunk aludni", hogy a biztonságotokhoz és a hatékony repüléshez szükséges alapokat elsajátítottátok.
Ez átlagosan 15-25 oktatási nap, melynek vége felé - még a tanfolyamon belül! - már önállóan (de oktatói felügyelettel) repülsz akár több órát is!
Ha hosszabb időre
van szükséged az átlagnál, a tanfolyamdíjat ez akkor sem befolyásolja. Első a biztonság!

- Nálunk teljes körűen megtalálsz mindent, ami a siklóernyőzéssel kapcsolatos: kedvcsináló programok; tandemrepülés; alapfokú tanfolyam; hazai továbbképzések; túrák az egynapos kiruccanástól kezdve a közeli Szlovénia és Olaszország hegyein keresztül egészen Brazíliáig és Mongóliáig; versenyzői felkészítés; felszerelés...


- Évtizedek óta összetartó, jó hangulatú csapatunk szeretettel és rengeteg tapasztalattal várja az új pilótákat! A téli időszakban is

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules. rendszeresek a Fly Away Klubnapok, előadások!


Jelentkezéshez KATT IDE, vagy írj a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre ha kérdésed van!

Az alapfokú tanfolyamainkról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz!