Payday loans
   ***    TENERIFE, december 9-16.     ***    MAROKKÓ, március 14-21.   ***   LIJAK, Húsvét - április 7-10.   ***                               ***   MONACO, január 7-14.   ***   TANFOLYAMOK 2022.  ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% *** 

FLY AWAY XC KUPA 2020
Közhírré tétetik!

2020-ban ismét meghirdetjük a Fly Away XC kupát. A verseny célja, hogy ösztönözzük a pilótákat a hazai és a külföldi távrepülésekre. A nevünk kötelez - Fly Away - repüljetek el!
FIGYELEM! Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a versenykiírást megváltoztattuk! A változások célja, hogy minél inkább a hasonló tudású pilóták mérhessék össze tudásukat a két kategóriában.
Sokan közületek még nem hisznek a távrepülés csodájában, sokakat tartanak vissza a kétségek és a túlzott körülményesség. Az első távrepülés varázsa azonban mindenki számára elérhető.  A résztvevőket kategóriánként értékeljük majd, ezért ez a verseny egyformán szól kezdőknek és profiknak. Gyertek, tegyétek meg az első - vagy éppen a következő - lépést, hogy távrepülésetekkel immár ti is

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules. öregbítsétek a Fly Away hírnevét a siklóernyőzés világában!


Részvételi feltételek:


- Fly Away Team tagság, érvényes pilóta és ernyő regisztráció


Nevezés:


- Nevezési díj nincs, illetve a Fly Away klubtagság automatikusan magában foglalja.
- Nevezés külön nem szükséges, a Fly Away színeiben feltöltött távok automatikusan bekerülnek a versenybe (jelöld be a Fly Away-t a regisztrációnál!)A verseny időtartama:
2020. január 1. – december 10.


Kategóriák:     „A” - amatőr kategória   és   „P” – profi kategória

„A” kategóriában értékeljük, aki:

- aki korábbi években még soha nem töltött fel 50+ távot,
- visszakerül az amatőr kategóriába az a pilóta, aki a megelőző két évben nem töltött fel 50+ távot, és 100+ távja nem volt korábban sem, 
- EN-A, EN-B (vagy ennek megfelelő nemzetközi minősítésű) ernyővel repül. Ha év közben szárnyat váltasz magasabb kategóriába, akkor automatikusan átkerülsz a profi kategóriába.

”P” kategóriában értékeljük, aki:

- 2018-ban vagy 2019-ben töltött fel 50+ távot,
- bármikor - 2019-ben vagy előtte - repült 100+ távot,
- EN-C (vagy ennek megfelelő nemzetközi minősítésű), illetve magasabb kategóriájú ernyővel repül.

A versenyben nem vehetnek részt a Fly Away oktatói, a magyar válogatott keret tagjai. A 200+ pilótákat immár nem zárjuk ki a versenyből - gyűjtsétek csak a gyémántkoszorúkat minél többen ;-)Értékelés:

- A Fly Away XC Kupa 2020. versenybe beszámítanak a hazai és a külföldi távrepülések is!
- A verseny értékelése az XContestbe feltöltött távok alapján történik.

KATT IDE A REGISZTRÁCIÓHOZ ÉS A FELTÖLTÉSHEZ!

Töltsd fel az összes távod! Az értékelésnél minden pilótának a 3 legtöbb pontot adó repülését vesszük figyelembe.

A Fly Away XC Kupa 2019. eredményeinek megtekintéséhez KATT IDE


Díjazás:

Résztvevői létszám és a teljesítmények függvényében képlékeny, hogy kategóriánként hányadik helyezésig értékelünk. A nyeremények között kupa, tárgynyeremény és némi dicsőség is felbukkanhat..

Túra részvétellel díjazzuk az első helyezetteket, amennyiben:
- az Amatőr kategória győztese legalább 3 érvényes távot tölt fel, és ezek pontértékének összege meghaladja a 350 pontot.
- a Profi kategória győztese legalább 3 érvényes távot tölt fel, és ezek pontértékének összege meghaladja a 500 pontot. A távrepüléssel kacérkodó, illetve tovább fejlődni kívánó pilótáknak ajánljuk a Fly Away Távrepülő Szabadegyetem haladó oktatását, ahol tapasztalt távrepülő pilóták, válogatott pilóták és Simonics Péter világcsúcstartó tartja a továbbképzéseket!