Payday loans
             ***   MEDUNO, augusztus 20-23.   ***  COVID-tájékoztatónk   ***   AUSZTRIA, augusztus 1-5.   ***                                 *** MONTALEGRE szept. 9-16. ***  FW előadássorozat 2019-20.   ***  English *** Deutsch ***  1% ***
FLY AWAY P'AIR'LANDO - MEGNYITOTTUNK!Következő esemény:
április 16. csütörtök 20:00

Téma:
Hányadán állunk? (részletek lentebb...)

Alkalmazás:
zoom
Link:
https://zoom.us/j/95273619105?pwd=UzhiOFV5bmlDdmZYQzJsSlRvSFZxUT09

Örömmel értesítünk benneteket, hogy FLY AWAY P'AIR'LANDO néven létrehoztuk virtuális siklóernyős kávézónkat!


Meeting ID: ...
Jelszó: ...

Félnetek nem kell: énekelni ennek ellenére nem fogunk (higgyétek el, az tényleg szörnyű sokk lenne!), csupán "megénekelni" siklóernyős közösségünk eseményeit: múltat, jelent, jövőt...

CSAK FLY AWAYESEKNEK SZÓL?

Nem ;) Persze klubtagjaink egy része már összeszokott kis (nagy?) családot alkot, de tagjaink mellett szívesen lájuk a velünk utazó pilótákat, új tanfolyamosainkat, érdeklődőket, más siklóernyősöket is Found. ;)

MENNYIRE LESZ RENDSZERES a FLY AWAY P'AIR'LANDO?

Rendhagyó módon csütörtökön kezdjük virtuális térben történő találkozónkat, ezt követően pedig keddenként újra és újra találkozunk majd az ét'air'ben.

HOGYAN TALÁLKOZUNK A VIRTUÁLIS TÉRBEN?
Zoom alkalmazást használunk majd és előzetesen itt megosztjuk a belépéshez szükséges linket. Ennyi. Egyszerű. Menni fog mindenkinek!

AZ ELSŐ ALKALOM: HÁNYADÁN ÁLLUNK?

Nos, ez nem a legkönnyedebb téma a sok közül, de fontos, és ígérjük, igyekszünk feldobni!
Kezdésként végigszaladunk azon a topicon, amin mostanában mindenki sokat rágódik-rugózik: hogyan is érint bennünket siklóernyősöket, és bennünket, mint Fly Away csapatot a COVID-helyzet? Mit tervezünk a túrákkal, az oktatással, az előadásokkal? Milyen újdonságokkal készülünk a háttérben? Hogyan tovább? Mikor tovább? És vajon látunk-e a jövőbe???

KÉRDÉSED VAN A TÉMÁHOZ?
Megköszönjük, ha előzetesen, kommentben a Facebookon létrehozott eseményhez írod, de lesz lehetőséged feltenni a Fly Away P'Air'lando esten is!

MIRŐL SZÓLNAK MAJD A FLY AWAY P'AIR'LANDO ESTÉK?
Itt most nem sokkolóan szakmai előadásokkal készülünk első sorban, hanem élménybeszámolókkal túrákról, versenyekről, a rég letűnt "hőskorról", amihez esetenként vendégeket is hívunk.
Rendhagyó módon e rövid szösszenetekt követően igyekszünk kávézós (kultúrborozós? sörözős? teázós??) hangulatot kialakítani - és felnyitjuk a hozzászólásokat: kérdezhettek, hozzászólhattok, beszélgetünk ;)

TÉMAÖTLETED, KÉRDÉSED VAN?
Szívesen vesszük! Egyszerűn írd ezt is kommentben a Facebookesemény alá, mi pedig mazsolázunk majd ötleteitek, felvetéseitek, kérdéseitek közül. Persze a komoly, szakmai témák sem felejtősek, de vevők vagyunk a könnyedebb, élménybeszámolós, sztorizós vonalra is!