Payday loans
   ***    TENERIFE, december 9-16.     ***    MAROKKÓ, március 14-21.   ***   LIJAK, Húsvét - április 7-10.   ***                               ***   MONACO, január 7-14.   ***   TANFOLYAMOK 2022.  ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% *** 
FLY AWAY P'AIR'LANDO - MEGNYITOTTUNK!


Következő esemény: április 28. kedd 19:30

Téma:
LÉGTÉR - avagy égi labirintusunk a gyakorlatban

Alkalmazás:
zoom
Link: 
https://us02web.zoom.us/j/89265485342?pwd=ejhjNkcya083MitXV3FvcEtHSnFxUT09

Legutóbb, amikor Peti befejezte mondandóját és elköszönt, akkor szép sorban elkezdtetek kilépni - ekkor még mi sem sejtettük, hogy valóban kávézóvá alakul át ez a kávézó! Közel 40-en maradtatok az éterben, és Mozart D moll zongoraversenye (ha jól emlékszem) után előkerült több zongora, gitár, szintetizátor, néhány üveg bor - és Budapesttől Szingapúrig együtt múlattuk az időt kb. féléjfélig... Sőt, egy időre Petit is Found. sikerült visszacsábítani a spontán esti hangulatra. Nos, ráismétlünk? ;)


Meeting ID: 892 6548 5342
Jelszó: 010077

LÉGTÉR - AVAGY ÉGI LABIRINTUSUNK A GYAKORLATBAN
Végigmegyünk pár népszerű starthelyről induló, avagy macerásabb útvonalnak ígérkező távon.
Lekövetjük mit, miért, hogyan kell figyelni, tenni, egészen a tervezés fázisától a repülés végéig. Ráadásul mindezt Gaskó Jani általában igen szórakoztató és nem utolsó sorban közérthető előadásában ;)

KÉRDÉSED VAN A TÉMÁHOZ? Megköszönjük, ha előzetesen, kommentben a Facebookon létrehozott eseményhez írod, de lesz lehetőséged feltenni a Fly Away P'Air'lando esten is!

Az előadás után nyitottak vagyunk a folytatásra is!
Ha van rá igény, előkerülhetnek ismét a zongorák, gitárok, egyéb hangszerek, borok, habos kakaók - és némi sztorizás, világmegváltás közepette múlathatjuk még együtt újra az időt ;)

TÖLTSD KI KÉRDŐÍVÜNKET!
Megköszönjük, ha segítitek a Fly Away P'Air'lando esték tervezését az alábbi kérdőív kitöltésével, hogy ezek az esték valóban Nektek szólhassanak ;)

*********************

CSAK FLY AWAYESEKNEK SZÓL?
Nem ;) Persze klubtagjaink egy része már összeszokott kis (nagy?) családot alkot, de tagjaink mellett szívesen lájuk a velünk utazó pilótákat, új tanfolyamosainkat, érdeklődőket, más siklóernyősöket is ;)

MENNYIRE RENDSZERES a FLY AWAY P'AIR'LANDO?

Heti rendszerességgel, keddenként újra és újra találkozunk majd az ét'air'ben.

HOGYAN TALÁLKOZUNK A VIRTUÁLIS TÉRBEN?
Zoom alkalmazást használunk majd és előzetesen itt megosztjuk a belépéshez szükséges linket. Ennyi. Egyszerű. Menni fog mindenkinek!

MIRŐL SZÓLNAK A FLY AWAY P'AIR'LANDO ESTÉK?
Itt most nem sokkolóan szakmai előadásokkal készülünk első sorban, hanem élménybeszámolókkal túrákról, versenyekről, a rég letűnt "hőskorról", amihez esetenként vendégeket is hívunk.
Rendhagyó módon e rövid szösszenetekt követően igyekszünk kávézós (kultúrborozós? sörözős? teázós??) hangulatot kialakítani - és felnyitjuk a hozzászólásokat: kérdezhettek, hozzászólhattok, beszélgetünk ;)

TÉMAÖTLETED, KÉRDÉSED VAN?
Szívesen vesszük! Egyszerűn írd ezt is kommentben a Facebookesemény alá, mi pedig mazsolázunk majd ötleteitek, felvetéseitek, kérdéseitek közül. Persze a komoly, szakmai témák sem felejtősek, de vevők vagyunk a könnyedebb, élménybeszámolós, sztorizós vonalra is!