Payday loans
                              ***  Tisza-tó BIZTONSÁGTECHNIKA  ***  MONACO, 2021. január 9-16. és 16-23.  ***                                       ***   COVID Irányelvek   ***   Tanfolyamos előadások online   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***

FLY AWAY KLUBEST - Tour de Air!

Időpont:
  2020. november 12. csütörtök 18.00
         
Tour de Air!  
- Simonics Péter előadása

ÉLŐBEN ISMÉT!


Tekerünk fent, a felhők alatt. Tekerünk lent, az aszfalton. Ernyő és bringa... Mégis, mi a hasonlóság az ernyős és bicajos versenyek között?
Vajon a boly, a szökevények, a csapatok, a sprinterek, a taktika, a résztáv, az összesítés és a napi pontszámok, a leading pontok, stb. - találkoznak-e ezek a fogalmak? És ha a válasz igen, akkor hol és hogyan?
Miért olyan jók a franciák? Vajon véletlen csak a sok hasonlóság a nagy hagyományokkal bíró Tour de France és egy siklóernyős világbajnokság között?? Hogyan változott ennek a két sportnak a taktikája az elmúlt 20 évben, és milyen irányba tekernek, haladnak a kerekek és a pilóták?


Szeretettel várunk minden Fly Away klubtagot és érdeklődőt :-)
         


Helyszín:
     IBS Office Center - 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.  (a terem pontosítása a portán)
Ez az előadás ÉLŐ. Ez azt jelenti, hogy NEM lesz helyszíni "közvetítés". Később (jóval) azonban egy összefoglaló felkerül majd a YouTube-csatornánkra belőle ;)

A tervezett program:

18.00-tól

- túra infók és előlegek befizetése,
- adminisztráció (növendéknaplók, repülési naplók karbantartása stb.)
- A- és B-vizsgák megírására is Found. lehetőséget adunk! (előzetes bejelentkezés legalább 2 nappal előtte szükséges a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen!)

18.30-tól

Tour de Air!  - Simonics Péter előadása


Ezt az előadást nem véletlenül terveztük "élőre". A videós háttéranyag, ami igazán élvezetessé teszik a témát!


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!