Payday loans
                            ***     MEDUNO, szeptember 11-17.     ***     LIJAK, október 20-23.    ***   Tanfolyam   ***                           ***  BIZTONSÁGTECHNIKA, Tiszta-tó - szeptember 18-24. között  ***   AKCIÓK   ***              ***   Fly Away Pirigliding - English *** Fly Away Paragliding - Deutsch *** 

Randi a siklóernyővel

1 napos bemutató nap - ismerkedés a siklóernyőzéssel, földi ernyőkezelési gyakorlatokkal

Tavasztól őszig rendszeresen, fix időpontokban


(előzetes bejelentkezés szükséges a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, megadott dátumokon tudunk lehetőséget adni!) 

KATT IDE az időpontokhoz!


Randi a siklóernyővel - egy nappalos kaland...
... még nem találkoztál Vele élőben...
... most eljött az ideje...
... valamit gondolsz és valamit megtapasztalsz...
... kötöttségek nélkül...
... talán szerelem első látásra...
Gyere el egy randira a Siklóernyővel és megígérjük: Lebegni fogsz!


***

Kacérkodsz a siklóernyőzés gondolatával, de nem tudod, hogy igazán neked való-e? Vagy csak egy izgalmas programra vágysz a szabadban?

Itt az ideje az első randidnak a siklóernyővel! Egynapos programunk keretében megismerkedhetsz a repülés legfiatalabb, és egyben leginkább természetközeli formájával - a siklóernyőzéssel. Bemutatjuk mitől is szuper szabadidős tevékenység, sport, életforma a siklóernyőzés és mit kell tenned ahhoz, hogy magad is

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (5)

pilótává válj.
Sőt! Belefogunk az első földi ernyőkezelési gyakorlatok, starttechnikák gyakorlásába - megtapasztalod a szél, a Természet erejét...
Mi mindent megteszünk azért, hogy választ kapj minden kérdésedre, beleszeress ebbe a sportba - és hamarosan csapatunkkal együtt hasíthasd az Eget!
A jó hangulat garantált!

Hogyan is zajlik a "Randi a siklóernyővel"?

A program két részből áll.

Az egyik felében elmesélünk sok mindent a siklóernyőzésről és megismerkedsz csapatunkkal. Hasznos és érdekes információkat kapsz a repülésről, a pilótává válás mikéntjéről.

Persze ez nem egy szigorú előadás - mesélünk, sztorizunk, beszélgetünk, kérdezhettek nyugodtan... 


Hogyan zajlik a tanfolyam? Mennyit fogunk repülni és milyen magasan? Vajon bárkiből lehet pilóta vagy kell hozzá valamilyen különleges képesség? Mennyi időt kell rááldozni? Mi a sik
lóernyőzés: szabadidős tevékenység, sport vagy életforma? - Igyekszünk minden kérdésetekre választ adni, hogy megalapozottan dönthessetek a folytatásról.

A célunk az, hogy minél biztosabban megtudd: vajon erre gondoltál-e, amikor a siklóernyőzésről álmodoztál? 

Közben persze csábítunk is a repülés felé. Mert ki tudna ellenállni annak, hogy szárnyra kapjon és madártávlatból szemlélhesse a világot? Vagy ki hagyná ki azt, hogy ő lehessen az esti borozások/sörözések közben a kandalló melegénél mesélt kalandok főhőse? Ki ne szeretne életre szóló élményeket, közös szenvedély által szőtt barátságokat, egy hihetetlenül vegyes, összetett, vidám társaságot? :-)

A nap másik felében még egy lépéssel közelebb kerülsz a repüléshez - immár magad is kipróbálhatod a siklóernyő irányítását! Földi ernyőkezelési gyakorlatokon keresztül ismerkedhetsz meg az ernyő kezelésének első lépéseivel, a természet erejével és a kupola irányíthatóságával - természetesen oktatóink felügyelete mellett. ;-)

Mi mindent megteszünk azért, hogy átadjuk neked azt az élményt, amint nekünk jelent a siklóernyőzés.

A kupolázás és a startgyakorlatok hasznos bevezetőt jelentenek azoknak is, akik úgy döntenek, hogy belevágnak a pilóta tanfolyamba.

Apropó! Ha az "első randit" követő 3 hónapon belül belevágsz pilóta tanfolyamunkba, akkor a program teljes árát beszámítjuk a tanfolyamod díjába - akkor is, ha valamilyen kedvezménnyel neveztél be!


Találkozás helye, időpontja 

Általában reggel 9.00 órakor találkozunk a Hűvösvölgyi autóbusz végállomás feletti parkolóban.

A végső helyszín többnyire a Hármashatár-hegyi Repülőtér.


Megközelíthetőség - Hűvösvölgy 

autóval: Moszkva tér felől Szilágyi Erzsébet fasor, Hűvösvölgyi út, a villamos-busz végállomás után az első utcán (Bátori László utca) balra, majd azonnal ismét balra be a zsákutcában, a "Gyermekvasút" felé.

tömegközlekedéssel:
a Moszkva térről a 61-es villamossal a végállomásig, ott a villamos-busz végállomás fölötti területre a két lépcső valamelyikén fel a parkolóba.

koordináták:
N47,542779, E18,963802


Amit hozz magaddal 

- kirándulóöltözet (hosszúnadrág, hosszú ujjú felső),
- magasszárú bakancs,
- fényképezőgép az emlékek megörökítésére,
- elemózsia és innivaló (bőségesen!) egész napra,
- nyitottság, jókedv... 


Mennyi időt vesz igénybe a program?   

A "randi a siklóernyőzéssel" egynapos program, kb. 9 - 16 óráig szokott tartani.
A siklóernyőzéshez nem megfelelő időjárás esetén másik másnapra halasztjuk, vagy másik időpontot adunk.

Az előre egyeztetett időpont előtt egy-két nappal visszajelzést küldünk a friss meteorológiai előrejelzések függvényében. A nap alkalmasságának megítélése kizárólag oktatóink hatásköre, mert ehhez komoly szakmai tapasztalat szükséges (a siklóernyős gyakorlatokhoz nem feltétlenül a strandidő az ideális!).


"Randi a siklóernyőzéssel" programunk részvételi díja

15.000.-
Ft

Ha az "első randi" után úgy határozol, hogy velünk maradsz és megtanulsz siklóernyőzni, akkor ajánljuk neked pilóta tanfolyamunkat.

Amennyiben 3 hónapon belül megkezded a tanfolyamot, a program teljes díját beszámítjuk tanfolyamunkba - akkor is, ha valamilyen kedvezménnyel neveztél be!


KATT IDE, ha meg szeretnél nézni, egy kedvcsináló filmet!