*** Tanfolyamkezdés 2024 *** LIJAK, Húsvét márc. 29 - ápr. 1. *** MACEDÓNIA, május 14-20. ***                                             ***  BASSANO del Grappa ;), április 17-21.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 

Flymaster B1                        


A Flymaster B1 a Flymaster Avionics legújabb fejlesztésű igényesen megépített kezdőműszere. Ez variométer elsősorban  azokat a  pilótákat célozza meg, akik nem igénylik az integrált navigációs szolgáltatásokat.

A B1 alapjául a Flymaster a bevált F1-es technológiát alkalmazta Ennek köszönhetően a pilóta egy rendkívül érzékeny és pontos variométert használhat, amely még a leggyengébb is termiket  érzékeli, illetve a Flymaster műszerek egyedülálló  funkciójának  köszönhetően az ún. 0-s termiket is prednisone tablet 25mg jelzi! Ez tulajdonképpen egy olyan hasznos funkció, amely a feláramló levegőt is érzékeli már annak ellenére, hogy  a pilóta még süllyed.

A Flymaster B1 vario további számos olyan funkciót tartalmaz még, amelyek elengedhetetlenek  ebben a kategóriában.

Több mint 1600 repülést képes tárolni.

A nagyfelbontású kijelzőn kiváló vizuális kontraszttal és opcionális háttérvilágítással találkozhatunk.

Másik különlegessége egy beépített RF interfész, így a Flymaster által gyártott külső érzékelőkkel vezeték nélkül is  összekapcsolható.

A, B1-et  egy  beépített modern, nagy kapacitású lítium-ion polimer akkumulátor táplálja, amely akár több tucat órát is képes feltöltés nélkül működni.

A B1 igazi segítséget nyújt  a kezdő, termikekkel ismerkedő igényes pilóták számára.


A KIT tartozékai:

- tartó
- merev tok
- akkuk
- akku töltő


                                                                                                                                   VISSZA A FLYMASTER MŰSZEREKHEZ