*** Tanfolyamkezdés 2024 *** TRIBALJ, május 31 - június 3. *** MACEDÓNIA, május 14-20. ***                                             ***  CASTELLUCCIO, október 7-13.  ***  FW Klubestek, előadás-sorozat  ***  1% *** 


Szárnybontogató Napok

2+ napos ízelítő - a végén egy önálló lesiklás felé igyekszünk! 


megadott időpontokra érvényes
 
(előzetes időpont egyeztetés a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen)

Figyeld akcióinkat és a kuponos kedvezményeket!


GALÉRIA                                        JELENTKEZZ MOST!



A siklóernyőzés nem sport, hanem életforma. Iskolánk oktatási filozófiájáról, szellemiségéről reméljük személyesen is http://www.labex-whoami.org/purchase-viagra-new-zealand meggyőződsz majd. Itt mindössze elégedj meg annyival, hogy nálunk olyan pilóták tanítanak siklóernyőzni, akiknek öt földrészen szerzett verseny- és távrepülési  tapasztalatai  és eredményei garantálják az igen magas szakmai és emberi színvonalat.

A Szárnybontogató Napok legfontosabb üzenete:

A Szárnybontogató Napok nem tanfolyam! Ennyi idő alatt nem lehet megtanulni siklóernyőzni!! A bemutató jellegű program célja, hogy megismerkedj a siklóernyőzés világával és megalapozott döntést hozhass, mielőtt belevágsz a tanfolyamba. No és persze nem utolsó sorban élményeket szerezz :-)

- ez alatt a néhány nap alatt bepillanthatsz a siklóernyőzés világába, rengeteg élményben lehet részed,

- a lehető legjutányosabban választ kaphatsz a legfontosabb kérdésekre: "Ez az, amire gondoltam? Nekem való a repülés? Jól érzem-e magam a levegőben?" ... Mi mindent megteszünk, hogy feltárjuk neked mindazt, amit mi már tudunk. Így reméljük ezekre a kérdésekre te is ezt a választ kapod: "Igen! Szeretnék belevágni, elvégezni a tanfolyamot és megszerezni a pilóta vizsgát, hogy aztán madártávlatból fedezzem fel  a világot!"

- Jó idő esetén, megfelelő gyakorlással eljuthatsz az első önálló, kisdombos, talajmenti siklás élményéig! Ám ha úgy döntesz, hogy megtetszett a siklóernyőzés és belevágsz a tanfolyamba, akkor rengeteg tanulnivalód lesz még addig, hogy önálló pilóta légy és biztonságban repülhess!

Kattints a "Bővebben" feliratra, hogy megismerkedj a Szárnybontogató Napok részleteivel!
Bővebben...
 
További cikkeink...