Payday loans
      ***  MESEBELI AFRIKA, nov. 25. - dec. 9.   ***  LIJAK, Mindenszentek hétvége   ***   Pilóta regisztráció 2021   ***                  ***   COVID Irányelvek   ***   MONACO, BT - 2022. január 8-15.   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***
JÖN... OKTÓBERBEN JÖN!
MÁR rendelhető, októberben pedig befuthat a postagalamb a várva várt felszerelésekkel ;)

BASE 2 - EN-B siklóernyő

LINK - tandempilóta és -utas beülők

WOW
- a mentőernyő

BASE 2

Kategóriájában kimagasló teljesítménnyel büszkélkedhet ez az EN-B (felső) szárny, amely egészen biztosan növeli pilótája magabiztosságát a levegőben. Az M-es méret már sikeresen teljesítette a tesztet, a többi pedig éppen a napokban követi ;)
Új dizájn, új kupolaív, összetettebb fék- és gyorsítórendszer, egészen finom kezelhetőség és letisztult kupolaív jellemzik az új modellt, mely 5 méretben lesz elérhető (55-125 kg között)


Szintén megjelent a LINK PILOT és LINK PESSENGER beülő - tandempilóták és utasok számára tervezve - aqua és pine green színekben. A pilótabeülő lehet airbages vagy fix protektoros ( a protektor kivehető, cserélhető) - mindössze 2,2 kg. Az utasbeülő széles méretskálára állítható 150-190 cm között (120 kg-ig). Vállán tépőzáras rögzítési lehetőséggel a műszerek számára - a lehető legjobb szögben a pilóta számára.

WOW! Piacra kerül egy új könnyített négyszögletes mentőernyő, a WOW. Kialakításának köszönhetően gyorsan nyílik, nagyon stabil, és polyamid zsinórzata segít elnyelni a nyitáskor a pilótára ható erőket. A süllyedése is Found. nagyon jó (4,9 - 5,1 m/ s terheléstől függően). 90-es és 110-es méretekben lesz kapható, súlya pedig mindössze 1,2 és 1,4 kg.   

További infó és rendelés: Simonics Péter / Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. és +36-70-3971744