Payday loans
      ***  MESEBELI AFRIKA, nov. 25. - dec. 9.   ***  LIJAK, Mindenszentek hétvége   ***   Pilóta regisztráció 2021   ***                  ***   COVID Irányelvek   ***   MONACO, BT - 2022. január 8-15.   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***
MEGÉRKEZETT A NOVA ITUS!
nova itus beülő
Mitől is különleges az ITUS?

Képzelj el egy sokoldalú, ki-befordítható, könnyített beülőt, méhsejtes ülőlappal és 3 kamrás rendszerű előre feltöltődő airbag SAS-TEC protektorral, melynek súlya (M-es méretben) mindössze 3.7 kg.

Ráadásul variálható, így napi igényed szerint maximális rugalmasságot nyújt a súly és pakolótér tekintetében anélkül, hogy mindez a  biztonság vagy a kényelem rovására menne. Sőt: a teszteknél magasan a az EN-szabványok fölé lőtték be a követelményeket!

Akinek kiemelten fontos a biztonság, az értékelni fogja az ITUS speciális tulajdonságait függetlenül attól, hogy tapasztalat pilótáról vagy még akár tanfolyamos növendékről van szó. Mi az igazi repülés-szerelmed? Hike&fly, vol bivac, lejtőzés, távrepülés, világutazás? Szinte mindegy is... Mindenképpen tartogat számodra néhány okos-funkciót az ITUS! Nézzünk csak néhányat: lecsatolhatod a hátizsákot, ezzel tovább csökkenve a súlyt, illetve ki is Found. moshatod így könnyedén a felszerelést. A hordozó hevederek ergonomikus kiképzésűek, párnázottak, ezzel is kényelmesebbé téve a cipekedést. Kialakításánál pedig mindenre gondoltak a konstruktőrök: kéznél legyen az innivaló, ennivaló, felcsatolhasd a túrabotokat, ráadásul repülés közben kényelmet ad az ülőlap, a lélegző hátpárnák és a műszereknek, kiegészítőknek, kütyüknek kialakított frappáns elhelyezések.   

Emellett a kis kivonat mellett rengeteg részletet bemutat még a gyártó a honlapján, amit magad is megnézhetsz IDE KATTINTVA ;)
A lényeg, hogy a sok felsorolt összetevő nem csak "parasztvakító" funkció, hanem valóban a kényelmet, a biztonságot szolgálva gondoskodik arról, hogy a kezed ügyébe essen minden, ami fontos lehet.