Payday loans
             ***  MACEDÓNIA XC május 2-8.   ***   SOCA-völgy - július 2-6.   ***   SZICÍLIA, március 8-15.   ***                                    ***   COVID Irányelvek   ***   BASSANO, május 21-25.   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% *** 
FLY AWAY TANFOLYAMOS ELŐADÁSOK

és felkészítés elméleti A-vizsgára, B-vizsgára
ONLINE és élőben (amikor lehet)!


Alkalmazás: zoom

A további előadások listájához, a részletekhez, és a csatlakozáshoz szükséges részletekhez KATT a Bővebben feliratra, vagy görgess lejjebb!

Íme a 2021-es tanfolyamos szezon évkezdő előadásterve:

Figyelem! A vizsgafelkészítő konzultációk hatékonyságához szükséges, hogy felkészülj! Ehhez a segédleteket a cikkünkben lentebb találod.
Az A- és B-vizsgás felkészítéseknél úgy megyünk végig a vizsgák kérdéssorain témakörönként, hogy első körben a ti "ötleteitekre", avagy konkrét kérdéseitekre vagyunk kíváncsiak, mi pedig csak terelgetjük, a végén helyre rázzuk a gondolataitokat.
A normál tanfolyamos előadásokra elég, ha a figyelmed és a lelkesedésed hozod ;)

*************
március 23. kedd 18:00 - zoom
REPÜLÉSTECHNIKA 2.
Magasabb régiókba emelkedünk: továbblépünk a lejtőrepülésre és a termikrepülés elméletére. Hiszen azért ez az egész, hogy elérjük a felhőalapot ;)

Belépés az eseményre:

A múltkori robottámadás után bekapcsoltuk a robotporszívót! Ez azt jelenti, hogy mielőtt hozzájutsz a belépőlinkhez és a kódokhoz, be kell bizonyítanod, hogy EMBER vagy. Szeretnénk ugyanis, ha az oktatáson csak emberek vennének részt (kivételt képeznek természetesen a lakásban kódorgó ebek, macsekok, aranyhörcsögök, sarokban megbúvó pókok stb.)
Íme a "varázslink" az eseményhez (KATT IDE), aminek segítségével az esemény napján 17:45 után tudsz majd belépni. Időpont hamarosan...  ÉLŐ!
Amint a szabályozások engedni fogják, megtartjuk MENTŐERNYŐS KLUBNAPunkat, ahol a mentőernyők éves áthajtását, a mentőrendszerek ellenőrzését végezzük el.
Itt nem csak a szerencsére oly ritkán használt, de annál fontosabb mentőrendszerekkel ismerkedhetsz meg, de a Fly Away klubtagokkal is.
Felbukkannak itt klubéletünk ikonikus egyéniségei - kábé 16-82 éves korig; a lelkes kezdőktől és az örök hobbi-szerelmes pilótáktól kezdve a földgolyó megannyi tájának hívószavára hallgató világutazókon át egészen a vérprofi, versenyző "nagykártyákig" ;)


FELKÉSZÜLÉSI SEGÉDLET:

- Az A-vizsga kérdéssorához KATT IDE

- Korábbi előadásainkat YouTube-csatornánkon IDE KATTINTVA nézheted meg. Találsz itt meteorológiát, aerodinamikát, felszerelésismeretet, repüléstechnikai előadásokat és sok más érdekességet. Böngéssz bátran! 

- Simonics Péter: Szelek szárnyán - Siklóernyőzés A-tól Z-ig című könyvét (Libri, 2018. / 352 oldalon 365 színes fotóval, grafikával) megrendelheted a BOOK24 oldalán, illetve igénylést adhatsz le a Librinél vagy előjegyezheted a Bookline oldalán.