Payday loans
   ***    TENERIFE, december 9-16.     ***    MAROKKÓ, március 14-21.   ***   LIJAK, Húsvét - április 7-10.   ***                               ***   MONACO, január 7-14.   ***   TANFOLYAMOK 2022.  ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% *** 
GINGO 4 BEÜLŐ

Mindmostanáig a növedékeknek, a szabadidős pilótáknak és a sportpilótáknak választaniuk kellett a könnyű airbag-élmény és a robosztus, ámde teljes körű védelmet nyújtó szivacsprotektor között.

Ám végre itt a Gingo 4 beülő, ami e Found. két világ legjavát ötvözi.

Bevezető ár: 650 EUR

- A Gingo 4 az első beülő, amely az új AEROBEAN-protektor szabadalmat használja.
Azzal együtt, hogy az új protektortípusnak köszönhetően a teljes beülő súlya 26%-kal könnyebb (és így már vetekszik airbag-es társaiéval), az Aerobean-protektor kivételes energiaelnyelő képességgel rendelkezik és számos további hatásnak ellenáll.


- Az előző modellhez képest fejlesztették a beülő geometriáját. Ennek köszönhetően javult a stabilitása minden tengely mentén, ami kellemesebbé teszi a termikes, turbulens közegben történő repülést. Kiemelkedő szempont volt ezen kívül a pilóta kényelmének további fokozása.

- ABS-system... Hálás leszel érte aktív időben, avagy csukások után...

- Tökéletesítették a mentőernyő-konténert is. A csatolótag cipzáras csatornájának köszönhetően könnyen záródik és további fejlesztések segítik a mentőernyő hibátlan bekötését és elhelyezkedését.

- GIN Melange - A beülő legfőbb részei a "70D melange" anyagból készültek, amely könnyű, tartós, színe pedig nem csak mindenki számára divatos, de kiválóan "kozmetikázza" a port és a karcokat.

- Keskenyebb a beülő profilja és kisebb a térfogata elcsomagolt állapotban.

- Persze vannak még további részletek, amik a kényelmet, használati praktikumot szolgálják: a gyorsító rugalmas rögzítése; Anti-G-zseb; cipzáras és elasztikus zsebek; rádiótartó zseb stb.

További részletek és rendelés: Simonics Péter +36-70-3971744 és Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.