Payday loans
             ***  MACEDÓNIA XC május 2-8.   ***   SOCA-völgy - július 2-6.   ***   SZICÍLIA, március 8-15.   ***                                    ***   COVID Irányelvek   ***   BASSANO, május 21-25.   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% *** 

FLY AWAY MENTŐERNYŐS KLUBNAP
Időpont:  2022. január 29. szombat 12.30 órától

- mentőernyők áthajtása
- adminisztráció, növendéknaplók, repülési naplók karbantartása,
- túraelőlegek

KATT ide, ha meg akarod nézni Csinger Krisztián videóját egy mentőernyős klubnapunkról!

Helyszín:
IBS Office Center, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.  (étterem)


12.30 - 13.00
Adminisztráció és túra előlegek befizetése

- növendéknaplók, repülési naplók karbantartása,
- vizsgák bepecsételése,
- túraelőlegek fizetése

13.00 - 17.00
Mentőernyők áthajtása
A mentőernyők áthajtogatása évente ajánlott! Aki szeretné, hogy mentőernyőjét áthajtsuk a klubnapon (Fly Away klubtagoknak ezen a napon ingyenes!), attól előzetes bejelentkezést kérünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre! A mentőernyőket kérjük, hogy legalább egy-két nappal előtte nyissátok ki otthon és alaposan szellőztessétek át, mert így van értelme a dolognak.
Kérjük, hogy akinek rogallo vagy egyéb, a normál körkupolástól eltérő típusú (pl. orange cross, 7up stb.) mentőernyője van, az bejelentkezéskor előre jelezze!
Kérjük továbbá türelmeteket, mert a mentőernyők hajtogatása időigényes feladat. A napot kb. 17.00 óráig tervezzük, de a tapasztalatok szerint csúszhat ez bizony hosszabbra is Stat-counters.net
This domain name expired on Feb 06 2017 07:13PM
Click here to renew it.
;-)


Szeretnénk arra is felhívni a figyelmeteket, hogy a mentőernyők egyéni áthajtogattatását NEM vállaljuk ingyenesen - erre a klubnap keretében, itt és most van lehetőséged ;)

Bejelentkezési határidő: január 17. hétfő