Payday loans
      ***  MESEBELI AFRIKA, nov. 25. - dec. 9.   ***  LIJAK, Mindenszentek hétvége   ***   Pilóta regisztráció 2021   ***                  ***   COVID Irányelvek   ***   MONACO, BT - 2022. január 8-15.   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***
BEINDULT A SZEZON!
2019-ben a szokottnál hamarabb beköszöntött a jó idő és bizony gyorsan beindult a verkli ;)

Még csak március van, a madárfiókák még a tojásban, bezzeg a mi pilótáink már kirepültek, megtették az első távokat a felhők alatt, megszülettek az első Balaton-átrepülések... Sőt... Túl vagyunk az első 100+ távokon és olyan is 302 Found

Found

The document has moved here.

van, aki megmutatta hogy az alaptanfolyam kezdésének 1 éves évfordulóját bizony távrepüléssel is lehet ünnepelni!

A 2019-es prímet egyelőre Kerényi Dávid viszi a Fly Away csapatából 139,11 km-el. Várjuk ki licitál rá ;)

Lássuk a további részleteket!

Kerényi Dávid - 139,12 km, Nova Triton 2 (EN-D)
Dávid stabil 200+os pilóta, Kocsról, csörlésből indulva adta meg az alaphangot az évnek. Saját bevallása szerint nem ennyi volt a napban, csupán ennyit bírt a magasban uralkodó mínuszokból - ergo az első kétszáz-reményes táv vége szimplán lefagyott... Azért így sem lehet panasz a kora tavaszi élményre ;)
A táv részleteihez KATT IDE

Skorka Tibor
- 105,7 km és 95,2 km Balaton-átrepülés; GIN Explorer (EN-C)
Tibi 100+ távja már februárban megszületett - persze ez neme gy időjárási csoda, hiszen Roldanilloban, Kolumbiában repülte. Azóta itthon is repüli a 100-közeli távokat, ami Balaton-átrepüléssel tarkítva  a Naszályról nem csak szép teljesítmény, de csodás látványt is ad egyben! Sőt, még szintén márciusban megtoldott egy újabb látványos útvonallal a Tisza-tó felett ;)


Sándor Zsolt
101,71 km - BGD Cure (EN-C)
Az első 100+ repülés  - ráadásul márciusban?

A repülés részleteihez KATT IDE

Aznap a leghosszabb a csapatból, de ne felejtkezzünk el Szatmári Balázsról és Bodai Jociról sem, akikkel együtt repült, legalábbis érintőlegesen a sok masnizás közepette ;)

Urbán Imre
97,52 km és 72,63 km lapos háromszög (101,68 pont); Gin Carrera (EN-B)
Imi, aki már többszörös 100+ pilóta, szintén már márciusban rugdossa a 100 km határait - ráadásul Olaszország népszerű távrepülő helyének, Bassanonaka  rugdosós termikeiben ;)


Nagy Fülöp
89,47 ; Nova Mentor 3 (EN-B)
A tanfolyam gyakorlati részét 2018.03.24-én kezdte, tavasszal teljesítette az A-vizsga követelményeket, januárban már a B-vizsga elemeken pörgött a tenger felett, és immár kb. 80 repült óra után az első komolyabb táv is megszületett. Csak beérik az a határtalan lelkesedés ;)


Szatmári Balázs
81,05 és 97,84km; Niviuk Artik 4 (EN-C) ernyővel
A 81-es Sándor Zsolt után indulva Orosházáról született, a 97 kilométerrel pedig már március 6-án feladta a leckét Balázs a többieknek. Bár még csak 2016-ban szerzett A-vizsgát, tavaly óta a 200+ pilóták szűk táborában üdvözölhetjük. Egy szóval ígéretes ez az évkezdés is ;)
A repülés részleteihez KATT IDE


Budai József 31,61 km Nova Ion 4 (alsó EN-B)
Joci napra pontosan tanfolyamkezdésének első évfordulóján repülte meg első távját! Mit is mondhatnánk erre? Így jár, aki jó társaságba keveredik ;)
KATT IDE a részletekhez

AZ MKK listája élén egyelőre a Fly Away csapata! megköszönjük mindenkinek, aki dolgozik az ügyön, hogy így is maradjon!... vagy "mégígyebb"... ;) KATT IDE

A repüléseket természetesen a teljesség igénye nélkül tesszük közzé - egy-egy rekordot, egy-egy különösen szép útvonalat, avagy motiváló repülést - mindenki sárgulására, örömére, motiválsára! Figyelünk ;)

Napról napra szaporodnak a repülések, melyek nem mindig kilométerekben mérhetők! Néha időben, néha pedig élményben adja csodáját a levegő... Mert nem kell mindig versenyezni - néha egy hazarepülés, egy végtelen óceánparti lejtőzés avagy egy naplementében landolás a világ minden távjával felér!
Fogadjátok hálával, alázattal és repüljetek jókat, döntsetek rekordokat, vagy csak egyszerűen barangoljátok be Magyarország és a világ legszebb tájait a levegőben! Letörölhetetlen a mosoly és elmúlhatatlan az az energia, amivel a szabad repülés feltölti a pilóta lelkét!