Payday loans
      ***   SOCA-VÖLGY, július 11-15.   ***  KRVAVEC, május 29 - június 1.   ***   ÖLÜDENIZ, BT, június 17-24.   ***                       *** MONTALEGRE szept. 9-16. ***  FW előadássorozat 2019-20.   ***  English *** Deutsch ***  1% ***
LEGKÖZELEBBI VÁLASZTHATÓ IDŐPONTOK

Immár elérkezett a siklóernyős szezon vége, amikor a csapadékkal, hideggel beköszöntő ősz már nem teszi tovább lehetővé sem a kedvcsináló programokat, sem az alaptanfolyamos gyakorlást.
A gyakorlati évkezdéssel mindig kivárjuk a melegebb, szárazabb tavasz beköszöntét, hogy az élmény valóban ÉLMÉNY legyen. Kedvcsináló programjainkra éppen ezért március és október (jó idő esetén november eleje) között tudunk lehetőséget adni.


A választható dátumokat folyamatosan töltjük fel. Az első időpontokat mindig év elején írjuk ki.  Márciustól novemberig több időpont közül is választhatsz majd.


TANFOLYAMOK

Tanfolyamkezdés legközelebb:
2020. január 18. szombat
Ne aggódjatok, senki nem fog megfagyni! Először az elméleti alapokat rakjuk le, és amint beköszönt a szárazabb, tavasziasabb idő (kb. március eleje), immár jól megalapozott tudással megyünk is Stat-counters.net
This domain name expired on Feb 06 2017 07:13PM
Click here to renew it.
ki gyakorolni terepre!
Az alapfokú képzés során az oktatás és az előrehaladás személyre szabott, hiszen mindenki más kondícióval, képességgel, szabadidővel vág bele a tanfolyamba. Az elméleti foglalkozások periódusonként ismétlődnek az év során.
További részletekhez KATT IDE
Jelentkezés, érdeklődés: a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen

Márciustól októberig általában havi két alkalommal adunk lehetőséget a kezdésre. Írd meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, hogy mikor tudnál kezdeni, mi pedig megküldjük cserébe a hozzá legközelebb eső dátumokat!


Intenzív periódusok (intenzív alapfokú tanfolyam):
tavasszal, nyáron és ősszel is...
április 18 - 26. (szombattól következő vasárnapig minden nap ;)
Az év további időpontjai még igény szerint alakulhatnak, illetve 3 fő fölötti jelentkezéshez igyekszünk igazodni ;)

KEDVCSINÁLÓ PROGRAMOK:

Szárnybontogató HARDCORE:
(péntek este előkészítő, szombat-vasárnap gyakorlat)
március 27-29.
április 24-26.
május 23-24.


Szárnybontogató LIGHT:
(péntek este előkészítő, szombat-vasárnap gyakorlat)
március 20-22.
április 17-19.


Tandemrepülés:
egyéni egyeztetés szerint bizonyos hétvégéken

Tandemrepülés motoros trájkkal:
Egyéni egyeztetés szerint bizonyos hétvégéken, illetve hétköznaponként késő délután, kora este.
(motoros trájkos tandemrepülést az időjárási feltételek miatt kora délelőtti vagy késő délutáni időpontokra tudunk vállalni)

Figyeld a kitűzött dátumokat - általában havonta frissítjük és új időpontokat nyitunk fel minden kategóriában!


Annak érdekében, hogy minden résztvevőre kellő idő, figyelem jusson, minden dátumon korlátozott számban tudunk helyet adni - a helyeket a bejelentkezések sorrendjében töltjük.
Fent hagyjuk listánkban azokat az időpontokat is, amelyek megteltek. Ezekre a napokra egy-két jelentkezést még várólistára felveszünk - vagyis ha valaki lemondaná részvételért, akkor a helyére léphetsz ;-)

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a siklóernyőzés erősen időjárásfüggő sport! Amikor döntünk arról, hogy az egyes napokat megtartjuk vagy sem, mindig a repülésbiztonság az elsődleges szempont - ezt semmi más nem írhatja felül!!

Bejelentkezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen tudsz. Kérjük ehhez az ITT TALÁLHATÓ adatlistát küldd el.

Kérjük, figyelj vouchered lejárati idejére! Máshol vásárolt vouchered felhasználási idejének meghosszabbítását (ha erre szükség van) Te kezdeményezheted közvetlenül a szolgáltatónál. Megállapodásunk alapján készséggel állnak rendelkezésetekre minden időben kezdeményezett meghosszabbítással kapcsolatban.