Payday loans
LEGKÖZELEBBI VÁLASZTHATÓ IDŐPONTOK
kedvcsináló programjainkra + tanfolyamkezdés

Néhány időpontot még találtok honlapunkon az idei évre is, azonban közeleg a siklóernyős szezon vége, amikor a csapadékkal hideggel beköszöntő ősz már nem teszi tovább lehetővé a kedvcsináló programokat és az alaptanfolyamot - pontosabban azt, hogy mindez élvezhető is legyen... Szeretnénk, hogy az élmény valóban ÉLMÉNY legyen mindenki számára, így a Szárnybontogató Napokra és a Tandemrepülésre egyaránt márciustól általában október végéig (jó idő esetén november elejéig) adunk lehetőséget. 

2019. első időpontjai januárban kerülnek fel honlapunkra.

Tanfolyamkezdés:
Márciustól októberig általában havi két alkalommal adunk lehetőséget a kezdésre. Írd meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, hogy mikor tudnál kezdeni, mi pedig megküldjük cserébe a hozzá legközelebb eső dátumokat!

Intenzív periódusok (intenzív alapfokú tanfolyam):
2019. tavasz...

Szárnybontogató HARDCORE:
november 17-18. (ha az Időjárás még engedi)

Szárnybontogató LIGHT:
október 26-28.


Tandemrepülés:
október 26. péntek (15.00 óra után, csak saját kocsival érkezők részére)
november 11. vasárnap

Tandemrepülés motoros trájkkal:
Bejelentkezhetsz a tandemrepülésre felkínált dátumokra kora délelőtti vagy késő délutáni órákra, vagy egyéni időpontot is Stat-counters.net
This domain name expired on Feb 06 2017 07:13PM
Click here to renew it.
tudunk egyeztetni hétköznap késő délutánra.
(motoros trájkos tandemrepülést az időjárási feltételek miatt kora délelőtti vagy késő délutáni időpontokra tudunk vállalni)

Annak érdekében, hogy minden résztvevőre kellő idő, figyelem jusson, minden dátumon korlátozott számban tudunk helyet adni - a helyeket a bejelentkezések sorrendjében töltjük.
Fent hagyjuk listánkban azokat az időpontokat is, amelyek megteltek. Ezekre a napokra egy-két jelentkezést még várólistára felveszünk - vagyis ha valaki lemondaná részvételért, akkor a helyére léphetsz ;-)

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a siklóernyőzés erősen időjárásfüggő sport! Amikor döntünk arról, hogy az egyes napokat megtartjuk vagy sem, mindig a repülésbiztonság az elsődleges szempont - ezt semmi más nem írhatja felül!!

Bejelentkezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen tudsz. Kérjük ehhez az ITT TALÁLHATÓ adatlistát küldd el.

Kérjük, figyelj vouchered lejárati idejére! Máshol vásárolt vouchered felhasználási idejének meghosszabbítását (ha erre szükség van) Te kezdeményezheted közvetlenül a szolgáltatónál. Megállapodásunk alapján készséggel állnak rendelkezésetekre minden időben kezdeményezett meghosszabbítással kapcsolatban.