Payday loans
LEGKÖZELEBBI VÁLASZTHATÓ IDŐPONTOK
kedvcsináló programjainkra

Beköszöntött a téli pihenő ideje, siklóernyős kedvcsináló programjainkat a tavasz beköszöntéig szüneteltetjük. 
A téli szünet egyik oka a csapadék, a nehezen kiszáradó talaj, a másik pedig a hideg – a levegőben ugyanis egyre magasabbra emelkedve egyre hűvösebb van, ehhez pedig hozzá kell kalkulálni a folyamatos kb. 40 km/h menetszelet a tandemrepüléseket, lesiklásokat tartalmazó programoknál.  
Az új időpontok kitűzésével kivárjuk a tavaszt, a melegebb időket, hogy az élmény valóban ÉLMÉNY legyen.


Néhány programunk időpontja azonban már fix, lássunk egy-két lehetőséget, hogyan is Stat-counters.net
This domain name expired on Feb 06 2017 07:13PM
Click here to renew it.
indul 2018!


Tanfolyamkezdés:
2018. január 6. szombat

Szárnybontogató HARDCORE:
március 23-25.
(pótidőpont: április 6-8.)

Szárnybontogató LIGHT:
április 20-22.
(pótidőpont: április 27-29.)

Tavaszi intenzív periódus (intenzív alapfokú tanfolyam):
április 20 - május 1.


Újabb időpontokat folyamatosan adunk meg - igény esetén a már kiírt időszakokra is!

Annak érdekében, hogy minden résztvevőre kellő idő, figyelem jusson, minden dátumon korlátozott számban tudunk helyet adni - a helyeket a bejelentkezések sorrendjében töltjük.
Fent hagyjuk listánkban azokat az időpontokat is, amelyek megteltek. Ezekre a napokra egy-két jelentkezést még várólistára felveszünk - vagyis ha valaki lemondaná részvételért, akkor a helyére léphetsz ;-)

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a siklóernyőzés erősen időjárásfüggő sport! Amikor döntünk arról, hogy az egyes napokat megtartjuk vagy sem, mindig a repülésbiztonság az elsődleges szempont - ezt semmi más nem írhatja felül!!

Bejelentkezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen tudsz. Kérjük ehhez az ITT TALÁLHATÓ adatlistát küldd el.

Kérjük, figyelj vouchered lejárati idejére! Máshol vásárolt vouchered felhasználási idejének meghosszabbítását (ha erre szükség van) Te kezdeményezheted közvetlenül a szolgáltatónál. Megállapodásunk alapján készséggel állnak rendelkezésetekre minden időben kezdeményezett meghosszabbítással kapcsolatban.