Payday loans
    ***  MESEBELI AFRIKA, nov. 25. - dec. 9.   ***  TRIBALJ, Húsvét - április 15-18.   ***   Pilóta regisztráció 2021   ***                  ***   COVID Irányelvek   ***   MONACO, BT - 2022. január 8-15.   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***
Hogyan repülhetünk legálisan Csobáncon?

A Csobánc a Balaton-felvidék a tavalyi karbantartásnak köszönhetően immár majdnem minden irányban elstartolható starthelye ;-) Nem véletlenül egyik kedvenc helye a hazai siklóernyősöknek – gyönyörű látvány jó körülmények fogadják az ide látogatókat.

Lássuk, mi kell azon, hogy siklóernyőzhess a Csobáncon!


1.) Győződj meg arról, hogy a SIRESZ E-Titkárban a NYILATKOZATOK menüpontban jóváhagytad a Csobánc-nyilatkozatot. Ezt - adatvédelmi okokból - senki sem tudja megtenni helyetted.


2.) Ha ezt megtetted, kb. kéthetente a SIRESZ átadja (frissíti) azoknak a névsorát a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság felé, akik rendszerében jóváhagyták a Csobánc-nyilatkozatot.

3.) Ezt követően létre fogsz tudni hozni egy fiókot (regisztrációt) a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság Csobánc honlapján. http://csobanc.bfnp.hu/ A regisztráció visszaigazolására kb. 3 napot várni kell, mert a jóváhagyáshoz ellenőrzik a SIRESZ regisztrációd érvényességét. Figyelem: regisztrálnod minden évben újra kell, hiszen a jogosultságok évente lejárnak.
A születési dátumot hónap/nap/év formátumban kéretik megadni...

4.) A már jóváhagyott Csobánc regisztrációd birtokában tudsz majd helyet foglalni szintén a fenti honlapon http://csobanc.bfnp.hu/ azokra a dátumokra, amikor repülni szeretnél a Csobánc-hegyről. Figyelem! Adott napokra bejelentkezni csak kb. 7-10 nappal előre lehet...
Érdemes tudnod, hogy a foglalható helyek száma korlátozott. Így egyrészt foglalj mielőbb, másrészt
ha bejelentkeztél és mégsem mennél, akkor kéretik visszavonni a honlapon, így más bekerülhet a várólistáról a helyedre.

5.) Amikor megkapjátok a visszaigazolást a konkrét dátumra történő regisztrációról, ennek van egy száma, amit a foglalásaidnál meg tudsz nézni. Ezt valamilyen formában tartsd magadnál!


EGYEBEK:

- Kérjük olvassátok végig figyelmesen a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság honlapján található szabályokat is Found. információkat. Fokozottan kérünk mindenkit ezek betartására! 
http://csobanc.bfnp.hu/

- Az aktuális Csobánc-engedélyt IDE KATTINTVA, letölthető formában megtalálod a SIRESZ honlapján.