Payday loans
        ***  MESEBELI AFRIKA, nov. 25. - dec. 9.   ***  ÖLÜDENIZ, szeptember 10-17.  ***   Pilóta regisztráció 2021   ***                      ***   COVID Irányelvek   ***   Tanfolyamos előadások online   ***   ELŐADÁS-SOROZAT   ***  1% ***

FLY AWAY TÁVREPÜLŐ VERSENYZŐI UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS 2018.

Boldog, repülésekben gazdag 2018-at kívánunk mindenkinek!
Ráadásul ebben most segíteni is

403 Forbidden

Request forbidden by administrative rules. tudunk néhány pilótánknak!

Érdekel a távrepülés és a versenyzés?

Akkor számodra is tartogat egy Karácsonyi Jó Hírt a Fly Away csapata!


Mint bizonyára tudjátok a siklóernyős távrepülés és versenyzés szívünk egyik csücske. Nem véletlenül, hiszen iskolánk vezető oktatója, Simonics Péter követendő példát állított a magyar sportolók számára versenyeredményeivel és 2002-ben Forgó Szilárddal megrepült cél-táv világcsúcsukkal.
Egy sportág eredményeit, jövőjét azonban nem csak az élversenyzők mintaként állítható teljesítménye határozza meg, de kiemelt szerepe van az utánpótlás képzésének is.


Karácsonyi Örömhírként kaptuk a hírt:
A Fly Away SE elnyert egy pályázati támogatást, melyet a 2018. év során a siklóernyős távrepülő sport utánpótlás-nevelésére fordíthatunk!

Ennek köszönhetően jövőre – eddig egyedülálló lehetőségként – anyagi és szakmai segítséget is tudunk nyújtani néhány pilótánknak, akik komolyan érdeklődnek a távrepülés és a versenyzés iránt.


Ennek keretében a következőkre fogunk tudni lehetőséget adni néhány pilótának (esetenként résztámogatással, esetenként teljes támogatással):

- Monaco BT (január) - 1.) teljes részvétel utazással; 2.) részvétel saját autós kiutazással
- Ölüdeniz BT (június) – teljes részvétel (önrész: repülőjegy)

- Ausztria – távrepülés (július) – teljes részvétel kiutazással

- Portugália – távrepülés (szeptember) – teljes részvétel (önrész: repülőjegy)

- Serial Cup (várhatóan szeptember) – nevezési díj


Hogyan vehetsz részt a „FLY AWAY VERSENYZŐI UTÁNPÓTLÁSNEVELÉS 2018” programunkban?
Ha a következő pontban felsorolt feltételek igazak rád, akkor küldd el jelentkezésed a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre 2018. január 4-ig!

A jelentkezésben a következő adatok szerepeljenek: 1.) név, 2.) milyen ernyővel repülsz, 3.) repült órák száma összesen, 4.) repült órák száma tavaly, 5.) legmagasabb jogosításod, 6.) teljesítetted-e valamelyiket az előnyt jelentő feltételek közül.


Az utánpótlásnevelés programját Simonics Péter felügyeli, a felkészítést személyesen vezeti.
A beérkező jelentkezések függvényében ezt követően egyeztetjük, hogy kinek milyen lehetőséget tudunk ajánlani. A megajánlott lehetőségeknél igyekszünk figyelembe venni azt is, hogy jelenlegi tudásszinted alapján mi lenne számodra a fejlődést szolgáló következő lépés.

Egyrészt természetesen számít, hogy „mit tettél le eddig az asztalra”, másrészt szeretnénk biztatni a viszonylag új, versenyzés és távrepülés iránt lelkesedő pilótákat is!

Érdekel a téma, de nem tudod biztosan, hogy beleférsz-e a keretben vagy még „kicsi vagy” hozzá? Küldd el jelentkezésed, egy kérdést mindenképpen megér!


ÍME A FELTÉTELEK:

Alapkövetelmények:
- Érdekel a siklóernyős távrepülés és a versenyzés!

- A Fly Away SE tagjaként regisztrálsz a SIRESZ-nél a 2018. évre.

- Vállalod, hogy FAI liszenszet váltasz ki. (versenyzői liszensz, díja 7.500.-Ft)

- Vállalod, hogy legalább 3 érvényes, 20 km feletti távot töltesz fel az XContest oldalára 2018-ban. A feltöltéseket saját neved alatt (nem lehet becenév vagy rejtett feltöltés), magyar nemzetiségűként a Fly Away SE színeiben teszed meg.

- Vállalod neved megjelentetését a Fly Away XC Kupa 2018 névsorában.

- Állampolgárságod vagy nemzetiséged magyar, így magyar színekben tudsz indulni nemzetközi versenyen.

- Vállalod, hogy 2018-ban legalább 2 külföldön megrendezésre kerülő távrepülő versenyen indulsz. A számodra megfelelő versenyek kiválasztásában Simonics Péter tud segítséget nyújtani.

- Részt veszel a Simonics Péter által tartott elméleti felkészítésen.

- A fenti vállalásokat a pályázati forrásból történő részesedéshez aláírásoddal hitelesíted.


Előnyt jelent, de nem alapfeltétel:
- A Fly Away-nél végeztél tanfolyamot (akármikor).

- Repültél már 100+ távot.

- Repültél már 50+ távot.

- Indultál már versenyen.


Kérjük, figyelmesen olvasd el a feltételeket! Egyrészt szeretnénk, ha minél szélesebb kör repüléséhez hozzájárulhatnánk ennek a támogatásnak a segítségével, másrészt azonban fontosnak tartjuk, hogy olyan pilótákat támogassunk, akik valóban érdeklődnek a távrepülés és a versenyzés iránt és ebbe saját erejükhöz mérten a támogatástól függetlenül is befektetnek.

Várjuk jelentkezéseteket!

a Fly Away csapata