Payday loans


Szárnybontogató Napok


2+1 napos ízelítő a siklóernyőzésből, a végén önálló kisdombos lesiklással


Tavasztól őszig rengeteg hétvégén és hétköznap kipróbálhatod a siklóernyőzést a Fly Away csapatával

(előzetes bejelentkezés szükséges a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, megadott dátumokon tudunk lehetőséget adni!)
KATT IDE az időpontokhoz

GALÉRIA                                       JELENTKEZZ MOST!

A siklóernyőzés nem sport, hanem életforma. Iskolánk oktatási filozófiájáról, szellemiségéről reméljük személyesen is buy prozac use enter site meggyőződsz majd. Itt mindössze elégedj meg annyival, hogy nálunk olyan pilóták tanítanak siklóernyőzni, akiknek öt földrészen szerzett verseny- és távrepülési  tapasztalatai és eredményei garantálják az igen magas szakmai és emberi színvonalat.

A Szárnybontogató Napok legfontosabb üzenete

A Szárnybontogató Napok nem tanfolyam, hanem egyfajta kedvcsináló. Célja, hogy megalapozottan hozhasd meg a döntést, amikor  belevágsz a siklóernyős pilóta tanfolyamba. Tudnod kell milyen élményeket tartogat számodra a siklóernyőzés és milyen kötelezettségekkel, felelősséggel jár, milyen szabályokat kell betartani.  

1) Ez alatt a néhány nap alatt bepillanthatsz a siklóernyőzés világába, rengeteg élményben lehet részed.

2) A lehető legjutányosabban választ kaphatsz a legfontosabb kérdésekre: "Ez az, amire gondoltam? Nekem való a repülés? Jól érzem-e magam a levegőben?" ... Mi mindent megteszünk, hogy feltárjuk neked mindazt, amit mi már tudunk. Így reméljük a feltett kérdésekre te is ezt a választ kapod: "Igen! Szeretném elvégezni a siklóernyős tanfolyamot és megszerezni a pilóta vizsgát, hogy madártávlatból fedezzem fel a világot!"

3) Ha követed oktatóink utasításait, eljuthatsz akár az első önálló, kisdombos siklás élményéig is! Ám ha megtetszik a siklóernyőzés és elvégzed tanfolyamunkat, akkor rengeteg tanulnivalód lesz még addig, hogy önálló pilóta légy és biztonságban repülhess!

siklóernyős tanfolyam Fedémesen - Fly Away

Hogyan épül fel a Szárnybontogató Napok programja és mit tartalmaz?

- alapvető elméleti ismeretek (felszerelésismeret, starttechnika, leszállás-technika, alapvető szabályismeret, meteorológia, fizika stb.),

- gyakorlat (földi ernyő kezelés, kupolázás, starttechnikák és leszállástechnikák megismerése, gyakorlása, ha az időjárás és a jelentkező felkészültsége engedi, az első kisdombos startok - 20-30 méterig -, lesiklások stb.)

- teljes felszerelést biztosítunk a Szárnybontogató Napok idejére,

- a kisdombos startokat rádióirányítással végezzük,

Programunk összetett, elméleti és gyakorlati részből áll, hogy minél inkább átfogó képet kaphass a siklóernyőzésről. Első lépcsőként érdeklődőink megismerkednek a felszereléssel, majd néhány rövid elméleti foglakozás után már a különböző starttechnikákat gyakorolják. Ez az úgynevezett földi ernyőkezelés alapvető feltétele annak, hogy az első néhány vagy néhány tízméteres magasságban majd mindenki biztonsággal élvezze a szárnybontogatás valóban különleges ízét...

Akinek ezek után kedve támad, hogy folytassa a további képzést, nos nekik ajánljuk a pilóta tanfolyamot.

A TOVÁBBIAKRÓL IDE KATTINTVA OLVASHATSZ!

siklóernyős startgyakorlás "Kilencfán" - tanfolyam

Mennyi időt vesz igénybe a program?

A Szárnybontogató Napok időtartama 2 + 1 nap.

A választható időpontokat IDE KATTINVA találod.
A dátumokat folyamatosan frissítjük!

Ez azt jelenti, hogy a program anyaga kb. 2 teljes napot igényel.

kisdombos start "Kilencfáról" - siklóernyős tanfolyam Mivel a siklóernyőzés erősen időjárás-függő, ezért kalkuláltunk egy harmadik, "tartalék" nappal. Ha a kitűzött dátumon mindhárom napon jó idő van, természetesen mindhárom napot megtartjuk és tanulhattok, gyakorolhattok kedvetekre :-)

A kezdő nap nagyon fontos! Ha valaki nem tud ezen a napon részt venni, és a  rossz idő miatt  a tervezett háromból csak két napot tudunk megtartani, akkor nem tudunk neki külön pótnapot adni!!

Ha kevesebb, mint 2 egész napot tudunk az időjárás miatt megtartani a tervezett időpontban, akkor  viszont pótnapot ajánlunk fel számotokra!
(a pótnap szintén csak a megadott időpontokra szól!)


Bejelentkezés

Ahhoz, hogy magas színvonalú, hatékony és mindenek előtt biztonságos oktatást tudjunk nyújtani számotokra, a csoportok létszáma korlátozott. Az időpontok betöltésénél a jelentkezési sorrendet vesszük figyelembe és erről minden esetben visszajelzést küldünk!

Bejelentkezés a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen!

Találkozás helye, időpontja

Délelőttönként 9.00 órakor a Hűvösvölgyi autóbusz- és villamos végállomás feletti parkolóban. Innen indulunk tovább - az autóval érkező résztvevőket szoktuk megkérni arra, hogy segítsenek a BKV-val érkező társaiknak...

Kérjük tiszteljétek meg egymást azzal, hogy nem késtek a találkozókról.

Amennyiben az időjárás az adott napon nem kedvez a siklóernyőzésnek, akkor erről mindenkit előre (előző nap) értesítünk a honlapon keresztül és lehetőség szerint e-mailben is.Megközelíthető  

autóval: Moszkva tér felől Szilágyi Erzsébet fasor, Hűvösvölgyi út, a villamos-busz végállomás után az első utcán - Bátori László utca - balra, majd azonnal ismét balra be a zsákutcában, a "Gyermekvasút" felé. Magába a parkolóba nem kell beállni, mert innen továbbindulunk a széliránynak megfelelő helyszínre.

tömegközlekedéssel:
a Moszkva térről a 61-es villamossal a végállomásig, ott a villamos-busz végállomás fölötti területre a két lépcső valamelyikén fel a parkolóba (a zöld-tetős lépcső elég jellegzetes, azt biztosan megtalálod).

koordináták:
N47,542779, E18,963802

Amit hozz magaddal...

- kirándulóöltözet (kényelmes, lányoknak nem szoknya :-),
- hosszúnadrág, hosszú ujjú felső,
- magasszárú cipő (ami fogja a bokád),
- étel-ital bőségesen, egész napra,
- füzet, ceruza,
- időjárás függvényében naptej vagy kesztyű :-)


Hol van a helyszín és mennyi időt vesz igénybe a program?

A foglalkozások általában 9.00-16.00 óra között zajlanak, de ebbe még beleszólhat az időjárás.

Ha "gyengébb az idő", előfordulhat, hogy hamarabb befejezzük. Ha nagyon jó idő van és tart a csapat lelkesedése, akkor időnként ráhúzunk valamennyit...

A Szárnybontogató Napok elején többnyire a Hidegkúti HHH-repülőtéren vagyunk, vagy időjárástól függően Budapest környékén max. 30km-es körzetben pl.: Máriahalom, Epöl, Piliscsév....   


A Szárnybontogató Napok részvételi díja

38.000.- Ft - most Évadnyitó Kedvezménnyel csak 15.000.-Ft!

Ha a Szárnybontogató után úgy határozol, hogy velünk maradsz és megtanulsz siklóernyőzni, akkor ajánljuk neked pilóta tanfolyamunkat.
Amennyiben 3 hónapon belül megkezded a tanfolyamot, a befizetett díj 50%-át beszámítjuk tanfolyamunkba.KATT IDE, ha meg szeretnél nézni egy kedvcsináló filmet!


 
"Amikor elemelkedünk a földtől saját döntésünk, hogy vállaljuk az ismeretlen, de  mindig újat adó, pillanatonként változó  levegőt. Valami régről maradt tiszta parancs sugallja, hogy induljunk. Talán azért is, mert tudjuk, hogy itt éljük meg a legfontosabb és legnagyszerűbb  találkozást, amit az ember megélhet. Odafent saját magunkkal találkozunk. Az álmainkkal és a félelmeinkkel. Az arcunkat fújó menetszél kitisztítja a gondolatainkat. Döbbenetesen tisztának és egyszerűnek tűnnek azok a dolgok, amelyek ott lent olyan bonyolultak. Ha ott fent a hátunk mögé nézünk a múltat látjuk, ha előre, akkor a jövőt. Mégis a pillanatot éljük meg,ezt a szüntelen jelent. A  magasból, mint a sas, biztosan és éles szemmel látjuk az alattunk elterülő világot. Nem tévedünk, ha ítélünk, mert átjár bennünket az Erő…  Ha  csak  rövid időre is, de kedvünkre vándorolhatunk a térben és az időben. Ha jól repülünk, akkor nyugodtak vagyunk. Megtaláltuk  a középpontot, ahonnan a szemlélődő bölcs nyugalmával sorra válaszolunk a kihívásoknak. Ez a repülés igazi üzenete."
(Simonics Péter, világcsúcstartó a Fly Away vezető oktatója)
   

"Amikor elemelkedünk a földtől saját döntésünk, hogy vállaljuk az ismeretlen, de  mindig újat adó, pillanatonként változó  levegőt. Valami régről maradt tiszta parancs sugallja, hogy induljunk. Talán azért is, mert tudjuk, hogy itt éljük meg a legfontosabb és legnagyszerűbb  találkozást, amit az ember megélhet. Odafent saját magunkkal találkozunk. Az álmainkkal és a félelmeinkkel. Az arcunkat fújó menetszél kitisztítja a gondolatainkat. Döbbenetesen tisztának és egyszerűnek tűnnek azok a dolgok, amelyek ott lent olyan bonyolultak. Ha ott fent a hátunk mögé nézünk a múltat látjuk, ha előre, akkor a jövőt. Mégis a pillanatot éljük meg,ezt a szüntelen jelent. A  magasból, mint a sas, biztosan és éles szemmel látjuk az alattunk elterülő világot. Nem tévedünk, ha ítélünk, mert átjár bennünket az Erő…  Ha  csak  rövid időre is, de kedvünkre vándorolhatunk a térben és az időben. Ha jól repülünk, akkor nyugodtak vagyunk. Megtaláltuk  a középpontot, ahonnan a szemlélődő bölcs nyugalmával sorra válaszolunk a kihívásoknak. Ez a repülés igazi üzenete." (Simonics Péter)